Vad är en Wet Dry Vacuum?

En våt torr vakuum är ett tomrum som kan dammsuga både vätskor och torr smuts. En bra vått torrt vakuum kan hantera en rad olika uppgifter, om den behöver suga upp spilld saft, kattsand eller träspån. Denna typ av apparat är enkel att använda och säljs i olika former och storlekar som hjälper konsumenterna attack mässar som förekommer i hemmet, verkstaden eller garaget.

En våt torr vakuum kan finnas i form av en handhållen enhet ända upp till storleken av en kommersiell modell som rymmer upp till 18 gallons (68. 1 L) i sin tank. Vissa modeller kan ånga rengöra mattor, medan andra kan fungera som lövblåsare. Dessa olika användningsområden för en våt torrt vakuum kan påverka en persons beslut om huruvida eller inte att köpa en viss modell.

Ett vakuum som suger upp både vätskor och torra material brukar säljas med en begränsad ett års garanti eller en livstidsgaranti. Konsumenterna bör kontrollera den typ av garantiservice som ingår innan du köper en viss modell. Om möjligt bör de köper en våt torrt vakuum som har en lång garanti på sugmotor. Detta beror på att motorn är den dyraste och mest komplicerade delen av en våt torrt vakuum.

En typisk vått torrt vakuum varierar i pris från $ 40 US dollar (USD) till $ 400 USD. Tunga enheter kan kosta minst $ 500 USD eller mer. De flesta människor har använda lite för en kommersiell enhet och kommer att göra mycket bra med en liten, billigare vått torrt vakuum.

När en konsument beslutar sig för att köpa dessa typer av luckor kan hon hitta dem i järnaffärer, varuhus, och köpmän online. Innan beslut fattas om en mall, bör hon hur mycket hon kommer att behöva använda apparaten. Om en konsument bara behöver använda vakuum för att rengöra bilens interiör eller för lätt hushåll, ska hon investera i en liten, billig enhet.

Människor som regelbundet måste ta itu med mässar i ett garage eller verkstad kan behöva köpa en av de större, dyrare vakuum modeller. I varje fall, köpte den typ av modell är ofta beroende av främmande föremål eller vätska som behöver dammsugas. Om en konsument ofta luckor i områden som ligger högt upp eller svåra att nå hörn, skulle hon köpa ett vakuum med lång räckvidd.

Typisk slangar kan köra mellan 6-18 meter (1,8-5,5 m). De mest populära slangen är ungefär 7 fot (2,1 m). Om verkstaden eller garaget inte har många eluttag, bör konsumenterna köpa ett vakuum med ett längre elsladd. Linor varierar mellan 10 och 25 fot (3,0 och 7,5 m), men en förlängningssladd kan köpas om så önskas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.