Vad är en Utomhus Fire Pit?

utomhus eldstaden är en portabel eldstad för din trädgård som kommer att värma din uteplats tillsammans med dina fötter! Det ger atmosfär och en touch av skoj för hela familjen.

Det finns många mönster av utomhus eld gropar, de flesta av metall eller koppar. Den enklaste konstruktionen är en stor wok-formad bricka som sitter i en metall stativ. Trä och späntveden placeras i facket, som används som en eld grop. Facket har en avtagbar stål-skärm bubbla upp.

Andra utomhus eld gropar är praktfullt utformade, vissa kvadratiska eller rektangulära i formen. Många har bifogat sidospår stål skärmen med solid black metal toppar. Mönster som dessa normalt hjul ben och ett bakre handtag för rörlighet när gropen inte är i bruk.

Det finns också chiminea stilen utomhus eld grop för att gamla kalaskula spis utseende. Även charmig, tänka på att dörren till chiminea är relativt liten, vilket gör att värmen stråla ut i ett mycket smalt band. Om du vill att flera personer ska kunna värma sig runt elden, en öppen planlösning är att föredra.

Utomhus brand gropar göra ett attraktivt komplement till någon bakgård, och många kommer med en grill att konvertera din eldstaden till en grill grop. Du kan laga dessa biffar först, sedan sitter runt elden efteråt!

När shopping för en utomhus eld grop, kom ihåg att vissa är klassade för vedeldning endast, medan andra kan även bränna pressat trä eller firelogs (såsom Duraflame) som den typen kan du köpa i affären. Firelogs är tillverkade av återvunnet sågspån och petroleumvax, är lätt att tända, behöver inte tända och brinner stadigt på 2-5 timmar, beroende på storlek och märke. Men de brinner varmare än cordwood, och därför inte alla eld gropar är klassade att bränna firelogs. Om utomhus eldstaden kan bränna pressat trä är detta ett tecken på att firelogs är okej. Observera att firelogs endast skulle brännas en i taget.

Utomhus brand gropar sitta ganska lågt vilket gör dem potentiellt farliga för små barn och husdjur. Var försiktig och korrekt tillsyn när du njuter av en utomhus eld grop och hålla en nyligen underhållits brandsläckare till hands. Med detta sagt, AddIng en utomhus eld grop till din bakgård ger lite semester hemma!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.