Vad är en Silver Caddy?

Ett silver caddie är en behållare med ett handtag och separata fack för att hålla bestick. Silver caddies är bekvämt om du har mer än en uppsättning silverbestick som inte ryms i en låda, eller om du ofta behöver bära en hel del silver och tillbaka till bordet.

Ett silver caddy kan som fantasi eller casual som du vill. De kan vara av plast, metall eller trä, och kan ha ett elegant utseende för din fina silver eller en kul, casual look för att få utanför den picknickbord. Om du har en uppsättning matchande rätter, kanske du kan hitta ett silver caddie att matcha. Du kan också hitta silverbestick caddies som överensstämmer med specifika helger, såsom jul och Thanksgiving, när du är mest sannolikt att behövas en hel del silverbestick på ett släktmöte eller fest.

Silver caddies är oftast ganska billiga och kan förekommer i de flesta hem affärer, lågprisbutiker och online. De gör ett bra inflyttningspresent gåva. De kan också placeras i en gåva korg med andra husgeråd till en inflyttningsfest fest eller brudkläder dusch. Du kan lägga till några andra praktiska köksredskap till korg för en kreativ gåva.

För silverbestick förvaring är en silver caddy ett bekvämt alternativ om du inte har några större låda utrymme. Caddy kan stå i en garderob eller skåp, tar mindre plats tills du behöver den. Det är ett bekvämt alternativ att placera på bordet eller disken för en buffé måltid eller en utomhus grill.

Ett silver caddie kanske endast har tre platser för gafflar, knivar och skedar, eller det kan ha mer för olika stora gafflar och skedar för andra ändamål. Du kan köpa mer än en caddie för din fantasi silver och en för tillfällig bestick. Ett annat alternativ är att använda ett silver bricka i en låda.

Ett silver bricka vanligtvis ha fyra eller fem platser för olika typer av silver, och är utformad för att passa rakt av i en låda för att spara utrymme på en bänk. De flesta människor förvara sina dagliga silver i en silver bricka. Slutligen kan du lagra också fint silver i en låda med en trasa foder för att förhindra att silver från mattas. Det kommer sannolikt fortfarande måste poleras när det tas ur lådan, men det bör skydda fint silver bättre än om den är kvar i en låda eller ett silver caddie.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.