Vad är en Papasan Kudde?

En papasan kudde är en stor rund stol dyna som passar i en papasan stol ram. Ibland papasans säljs med kuddar och andra gånger de säljs med en rad olika tillgängliga kuddar som köps separat. Kuddar kan slitas ut eller blir smutsiga också, och de kan behöva bytas efter en tid. Medan vissa människor kan förlänga livslängden på dynan genom att täcka den med tvättbart kuddöverdrag, andra måste börja nytt med en ny kudde.

Olika typer av material för dessa kuddar verkligen variera. Vissa har grönskande sammet som täcker, men andra är av Chintz, linne, tungt bomull och et cetera. Att köpa kuddöverdrag kan expandera design möjligheter. Som nämnts omfattar tvättbara kan definitivt vara till hjälp i hem där stolar få mycket användning. De är särskilt praktiska i hem med husdjur som har möbler tillgång. De runda karaktär papasans ger dem bred vädja till djur som vill krypa ihop till en snooze, och detta kan snabbt göra kuddar smutsig eller illaluktande.

En ny papasan kudde kan vara något dyrt, och det är det t orimligt att räkna med att betala minst $ 50 amerikanska dollar (USD) för en, men lycklig shoppare kan hitta en försäljning och få ett något lägre pris. Kuddar med mer avancerade tyger kan vara ännu dyrare. Det är också viktigt att kontrollera storleken på storleken på en papasan buffert mot ramen. Det finns både mamasan och junior stolar papasan, som är mycket större och mycket mindre respektive och en kudde avsedd för någon av dessa får inte plats på en standard papasan ram. Det är en bra idé att se kuddarna returflaskor eftersom inte alla papasan ramar är exakt storlek, och några kuddar kanske passar vissa men inte alla ramar.

För dem som vill spara några dollar, är det möjligt att göra en papasan kudde hemma från ett fåtal råvaror. Människor kan sy cirkulär omfattar i vilken de kan passa gamla säng kuddar, eller så kan de göra omslag och grejer dynan som behövs med fyllning. Den senare metoden kan ge en jämnare och bekväma sittplatser erfarenhet, men i en knipa, anser Kuddarna metoden åtminstone använda stolen ramen.

De som verkligen är intresserade av vissa typer för påfyllning för kuddar, större dämpning, eller att införliva design tyger i ett rum kanske vill anpassade för en papasan kudde. Även företag som gör stolarna kan också erbjuda ett brett utbud av tyger, kan man också välja att ha kuddar gjort i design butiker, tapetserare, och ofta i butiker som säljer futon och stolar skum. Anpassa är dyrt men kan skapa den ultimata kudde som helst passar med heminredning och vara exceptionellt bekväm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.