Vad är en Mini Garden Tiller?

En rorkult mini trädgård är en rototiller utformad i liten skala. Dessa produkter är avsedda att användas av trädgårdsmästare som arbetar i små utrymmen med mark som har en historia av odling, i stället för att bryta mark som inte har fungerat tidigare. De finns på vissa plantskolor och trädgårdsbutiker leverans, och de kan även hyras, för människor som föredrar att inte investera i en rorkult. En fördel med att hyra är att någon annan hanterar lagring och underhåll, vilket kan vara en klar fördel när trädgårdsmästare har en begränsad tid och utrymme att arbeta med.

Flera företag gör jordfräsar mini trädgård, med två huvudtyper att välja mellan. Båda är billigare att driva, tystare och mindre förorenande än full storlek jordfräsar. Elektriska jordfräsar är mycket tysta och rena, medan gas jordfräsar producera mer makt, vilket kan vara viktigt när marken är grov. En mini trädgård rorkult kan också komma med bifogade filer som göra det till ett multi-användning trädgård verktyg. För trädgårdsodlare som vill spara pengar och utrymme, en mini trädgård rorkult med bifogade filer kan vara ett utmärkt alternativ till att köpa flera olika verktyg.

Den lilla storleken på dessa jordfräsar är ett försäljningsargument för en rad skäl. En mini trädgård rorkult är lätt för en person att flytta och arbeta, så trädgårdsmästare att arbeta på egen hand. Det lilla formatet gör det också lätt att hantera i trånga utrymmen, se till att varje del av trädgården kan täckas, även små hörn som kan vara svåra att nå med en vanlig rototiller. En mini trädgård rototiller har också justerbara pinnar, precis som en stor rorkulten, så trädgårdsmästare att arbeta jorden successivt ökande djup.

Nackdelen med en mini trädgård rorkult är att det tenderar att vara underpowered jämfört med en full storlek rorkult. Även om detta inte är ett problem i en liten trädgård kan det bli en fråga i ett stort utrymme, arbetar en stor trädgård, till exempel, kan vara en sträcka med en mini trädgård rorkult. Det lilla formatet innebär också att rorkulten täcker mindre mark när den rör sig, vilket kan göra markberedning, stora utrymmen en krävande uppgift med en mini rorkult.

När man väljer en rorkult mini trädgård, kanske trädgårdsmästare vill kolla recensioner för att se vilka produkter som är favoriter med trädgårdsmästare, och överväga att be vänner och grannar om de har några rekommendationer. Det kan också bidra till att hyra en rorkult för att få en känsla för hur den hanterar och att avgöra huruvida det kommer att fungera i trädgården, om rorkulten är tillfredsställande kan samma modell att köpa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.