Vad är en Lukt Eliminator?

en lukt avlägsnande är en produkt som är avsedd att eliminera lukter, som namnet kan antyda. Lukt eliminatorer kan användas på ett brett utbud av heminredning, tillsammans med kläder och hela rum. Dessa produkter fungerar på flera olika sätt, och de är oftast lätt tillgängliga drugstore och vissa stora marknader. Det är också möjligt att beställa särskilda produkter direkt från tillverkaren.

Det finns två sätt på vilka en lukt avlägsnande kan fungera. Det enklaste sättet innebär täcker en lukt med en starkare lukt, medan mer avancerade produkter faktiskt syftar till att neutralisera lukter. Produkter som täcker lukt ibland som luftrenare, och de tenderar att vara billigare, med en mängd olika versioner från naturliga produkter med eteriska oljor varianter med syntetiska parfymer. Kommer dock den underliggande lukt fortfarande finnas, och det kan ibland dyka upp igen, vilket är varför vissa människor föredrar en Neutralizer.

En Neutralizer använder en kemisk eller förening att attackera de flyktiga organiska föreningar som producerar lukt. Eftersom en rad olika saker som kan ge lukt, är det många lukt eliminatorer som neutraliserar saluförs för specifika lukt, som sällskapsdjur urin, cigarettrök eller matrester i stället för att lämpliga för generisk användning. Saker som bakpulver kan också vara förvånansvärt effektiv på att neutralisera lukt, som varför en del människor hålla rätter av bakpulver i kylen eller på hyllor i rum som tenderar att få stinkande.

När en lukt eliminator neutraliserar, Det bör teoretiskt ta bort lukten helt och hållet och lämnar efter sig en neutral doft. Det kan dock vara svårt att ta bort riktigt envis lukt, och i vissa fall minskar Neutralizer endast övergripande lukt. Av denna anledning vissa företag lägger mild parfymer till neutraliseraren så att i processen för att neutralisera en lukt, de också skapa en ny doft som kommer att täcka upp den kvarvarande resterna av den gamla lukten.

Lukt eliminatorer kan komma i sprejer som kan appliceras direkt på offensiv lukter eller sprayas i luften, och de har också kommit i form av pulver som kan strös över diverse obehagliga mässar och sedan sopade eller dammsugas bort. Lukt eliminatorer avsedd för blandning med massor av tvätt kan också erhållas i syfte att tvätta obehagliga dofter ur kläderna. Vissa människor är mycket känsliga för parfymer och kemikalier som används i produkter som lukt avlägsnande, och om möjligt är det en bra idé att fixed en lukt avlägsnande i butiken för att avgöra om dess doft kan orsaka problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.