Vad är en Dwarf Date Palm?

En palm dvärg dag är en art i palm som är relativt små jämfört med andra typer av palmer. Dvärgen datum kan placeras i en mängd olika inställningar, inklusive inomhus och utomhus. För dem som älskar palmer men bor i norr, kan detta vara det bästa alternativet. De gör bra i krukväxter miljöer och föredrar att ha lite skugga. Trädet är naturlig för Sydostasien, men har importerats och etablerat en närvaro i många andra tropiska regioner i världen, och på andra platser som krukväxter.

En dvärg dadelpalm är en av de populäraste sorterna i USA, delvis eftersom de kan flyttas inom och utanför med mycket få problem. Också, för en tropisk växt, de är anmärkningsvärt härdiga i kallt väder, kan överleva så låga temperaturer som 18 grader Fahrenheit (-7 ° C). Bör dock växterna tas inomhus när temperaturen börjar bli nära att frysa markering, bara att se till att det inte finns något hämmad tillväxt eller andra negativa effekter.

En palm dvärg datum, även känd som en pygmé dadelpalm, kan bli upp till 10 fot (3. 05 meter), men den gör det mycket långsamt. Behållaren är det i kan också ha viss inverkan på tillväxttakten. I själva verket kan vissa i behållare bara når en storlek på sex fot (1,8 meter). Även detta kan vara en relativt stor krukväxt, är det en som kan vara som ryms i de flesta hem.

palmen dvärgen dag också har en rad kännetecken, som särskilt lockar dem som är intresserade av palm träd. Träden har ofta en krökt stam, en åtskillnad som vissa palmer har men andra inte. En dvärg dadelpalm kan också ha flera stammar. Hitta dubbla eller tom tredubbla, är stammarna inte ovanligt.

Det är inget verkligt framstående om palmblad själva, även om de som funderar på att köpa dvärgen dadelpalm ska förstå finns det några ganska pekade taggar vid basen av varje ormbunksblad. Dessa har potential att bli mycket obehagligt vid beröring omedvetna och därför bör försöka undvikas. Alla barn i hushållet bör varnas för dessa taggar och visar var de är.

palm dvärgen dag är ett relativt enkelt underhåll anläggning, när det är skyddat mot kallare temperaturer. Som en tropisk växt bör trädet vattnas regelbundet, eftersom det inte är särskilt tolerant mot torka-liknande förhållanden. Dess frukt producerar mycket lite strö och det skapar väldigt lite avfall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.