Vad är en Bridgewater soffa?

En Bridgewater soffa är en typ av soffa som tenderar att se mycket ledig, men ändå bekväma. Många samtida hem designers använder Bridgewater soffor för att skapa en önskad avslappnad, vänlig titta i deras rum. De flesta möbelaffärer transportera flera grundläggande sofforna i Bridgewater stil, och det är typiskt att beställa mer om så önskas. Du kan också hitta Bridgewater soffor på antika och butiker sparsamhet, även om dessa används soffor kan kräva en del arbete innan de är funktionsdugliga.

Flera funktioner skiljer en Bridgewater soffa. De första två är de jämförelsevis låga vapen och hög rygg, som ger soffan en mycket framtoningen. De flesta Bridgewater soffor har även en kjol som döljer deras fötter, och de har lös sits och ryggdyna som vanligtvis kraftigt stoppad för att göra lounge bekvämare. Många är utformade för att ge plats åt tre personer bekvämt, och de har ofta två stora sittdynor.

Ett typiskt fall är en Bridgewater soffa för att vara täckt med ett överdrag som passar under säten och ryggdynor. Dessa kuddar kan täckas i matchande material eller i andra fibrer, beroende på personlig smak. Det är också möjligt att hitta Bridgewater soffor med trä eller metall armar och ryggar, där ramen för soffan är utställningsmonter, snarare än gömd under ett överdrag, även om kjolen tenderar att stanna kvar.

Beroende på hur en Bridgewater soffa är utformade kan det vara tillfälliga eller mer formella. Användningen av unika textilier och kuddar kan också bidra till en önskad övergripande utseende. Denna typ av soffa kan kopplas ihop med en mängd olika stolar, allt från klassiska fåtöljer till mer moderna och eleganta toffel stolar, beroende på design systemet som en går för. Vissa möbelföretag göra matchande soffa och sätter stol i Bridgewater design, för människor som vill att samordna.

Precis som andra soffor, har en Bridgewater soffa typiskt fjädrar för att göra plats för mer bekväm. Om du köper en begagnad soffa, kanske du vill testa fjädrarna för att säkerställa att de är i god form när du kontrollerar om tillståndet i soffan, som en enda utstickande våren kan orsaka extrema obehag. Det är också en bra idé att leta efter en soffa med avtagbart överdrag, så att du kan tvätta tak soffan regelbundet ta bort fläckar, sällskapsdjur ilska, och alla andra som kan ha samlats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.