Vad är en Barnsäng Bumper pad?

En pad spjälsäng stötfångaren är en stoppad kudde som passar runt en bebis spjälsäng på insidan av spjälsängen. De finns i många olika stilar, ofta samordnas för att matcha övriga sängkläder, och vanligtvis anbringas på spjälsängen med band runt flera lister. Vid ett tillfälle gjorde spjälsängen stötfångaren pad ett mycket vettigt, eftersom lamellerna i spjälsängar tekniskt var stora nog för ett barn att få hans /hennes huvud igenom. Det rekommenderas starkt att du inte använder en äldre spjälsäng av detta skäl, men i stället köpa en som har mycket mindre uppdrag avstånd mellan spjälorna, så att du inte riskerar livet för ditt barn.

Detta är naturligtvis väcker frågan om huruvida en spjälsäng stötfångare pad, som används med en ny spjälsäng är verkligen en så bra idé. I själva verket finns det många organisationer, särskilt plötslig spädbarnsdöd (SIDS) medvetenhet grupper som tyder på stötfångare kuddar inte är mycket säker och kan öka risken för oavsiktlig kvävning. Likaså ett stort täcke som får åtfölja en rondell spjälsäng stötfångare anses onödigt och risker samma risk för ett barn av misstag kvävas. SIDS medvetenhet grupper rekommenderar att du använder små lätta filtar eller filt sliprar i stället för stora snuttefiltar enligt vilken ett barn kan komma i kläm.

Om du inte väljer att använda en pad spjälsäng stötfångare, bör du bosätta baby mitt i spjälsängen, och du bör ta bort stötfångaren pad när barnet kan rulla över eller börja röra runt i spjälsängen vid natt. En del oroliga barn kan vicka sig över till den sida av en spjälsäng, även om de inte kan rulla över än. Om ni ser att ditt barn kan byta positioner enkelt, du borde bli av med spjälsängen stötfångaren pad förr.

Även om många spjälsäng stötfångare kuddar är ganska, och ofta mycket attraktiv för nya mammor, nuvarande krubba säkerhet lagar gör dem i stort sett onödiga. De kan bland annat innebära en risk för ditt barn, och inga estetiska värde är värt livet för ditt barn. En möjlig lösning är en rad olika krubba stötfångare som görs av maskor i stället för att kraftigt vadderade. Eftersom nät möjliggör andningsförmåga, kan detta vara en bra lösning om du orolig att en bebis armar och ben kan fastna mellan spjälsängen lister. Leta efter andas stötfångare kuddar som rekommenderas av plötslig spädbarnsdöd grupper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.