Vad är Termite gasning?

När termiter angripa ett hem kan det vara ett dyrt, tidskrävande, och ibland en skrämmande händelse. Följaktligen kommer många fastighetsägare vända sig till termit gasning för att befria sina hem av destruktiv skadedjur. Det finns två huvudsakliga typer av termiter: underjordiska och drywood. Den typ av termit som invaderar ett hem beror på var och klimatet i området, med drywood termiter föredrar fuktiga områden och lever inom trä för hemmet, medan underjordiska termiter som lever i marken och tråkig i strukturen underifrån. Den metod som föredras utrotning för drywood termiter är gasning, men underjordisk termiter måste ytterligare åtgärder för att tillhandahålla en barriär mellan marken och struktur för att förhindra nytt angrepp.

Termite gasning är ganska säker och ganska effektivt i befria ett hem termiter. Genom att använda termit gasning, är de skadedjur utrotade genom användning av en gas som är livsfarlig för dem. Normalt är en av två typer av kemikalier används under gasning processen. Vikane gas är en av de mest populära, och metylbromid kan också användas, men det är nästan aldrig används på grund av nya regler. Varken gaser har en doft, en färg, eller lämna en rest efter på objekt i hemmet. Dessutom, klorpikrin, en form av tårgas, också läggas till termit gasning kemikalier som en varning till dem som reser in i lokalerna som gasning pågår.

Genom att anställa en licensierad, professionell desinfektör, bör åtgärder vidtas för att garantera säkerheten för de åkande i hemmet. Detta inkluderar användning av klorpikrin, till tårgas som nämns ovan, varna alla försöker ta sig in i hemmet. Dessutom kommer den yttre dörrarna till hemmet har ett extra låsmekanism är knutna till dem, vilket gör det möjligt endast desinfektören möjlighet att komma in i hemmet. Slutligen bör desinfektören ha utrustning för att upptäcka när gaserna är borta och hemma kan återanvändas bebodda.

Inför termit gasning, ett par saker måste göras. Först allt levande, inklusive människor, husdjur och växter, måste tas bort från huset. Någon mat, mediciner, madrasser, fjädrar box och kuddar bör tas bort eller placeras i ett dragskåp, påse som kan tillhandahållas av desinfektören. Nästa alla växter i närheten av utsidan av hemmet ska putsas så att desinfektörerna kan manövrera nära väggen och att området bör vattnas för att förhindra att gasbehandlingsmedlen från att absorbera i marken och döda växter. Externa enheter, såsom antenner, och lameller väder, parabolantenner bör tas bort i hem-och vissa stängsel kan behöva avlägsnas så att den presenningar helt kan täcka hemmet.

termit gasning period pågå från 24 till 48 timmar. När rätt tid har gått, kommer desinfektören lufta hem med hjälp av fläkten med ytterligare sex till åtta timmar. När luftning perioden är över måste desinfektören intyga att hemmet är redo för återinträde. Efter certifieringen är klar, måste hem ägare vara medvetna om biverkningar, som huvudvärk, illamående, hosta, eller går sönder. Om något problem uppstår måste de boende lämna hemmet, kontakta en läkare och rapportera händelsen till både företaget och till alla lokala myndigheter att registrera sådana incidenter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.