Vad är Tab Upp Gardiner?

Tab topp gardinerna är enkla panelgardiner som är upphängd på ett spö eller dekorativ stång i öglor eller flikar längst upp i panelerna. Den enkla konstruktionen av fliken högst upp gardiner gör att de kan användas i ett antal olika rum mönster med samma effekt. Som med många fönster behandlingar, dessa gardiner kommer i både fodrade och ren versioner.

Även om den grundläggande design för fliken högst upp gardiner är enkel, är det möjligt att accentuera paneler med små detaljer. Till exempel kan dekorativa knappar sys i den punkt där fliken möter själva panelen, som ger en illusion av fliken som knäppte på panelen. Andra delar kan användas på ett liknande sätt, effektivt binda gardinerna i det allmänna rummet design. De förbättringar kan ge panelerna med en mer casual look eller få dem att verka lite mer formell, beroende på utseendet önskade för utrymmet.

Även i badrummet kan ges ett nytt utseende med hjälp av gardiner med fliken toppar. Genom att köra en andra spö hela duschen är det möjligt att använda fliken högst upp paneler för att skapa en anpassad duschdraperi. Detta tillvägagångssätt gör det enkelt att hänga en dusch liner på insidan staven och därmed förhindra de yttre panelerna från att bli blöt. Kortare fliken högst upp paneler kan användas på alla fönster som ingår i utformningen av badrummet.

Det är möjligt att använda fliken toppar av praktiska skäl i vilket rum som helst i hemmet. Fodrad fliken högst upp gardiner kan vara ett idealiskt val för rum där privatlivet önskas, till exempel ett sovrum. Sheer fliken högst upp gardiner är utmärkta alternativ för matsalar, kök, eller hålor där skjutdörrar i glas finns längs en vägg. Isolerad fliken högst upp gardiner kan hjälpa till att sänka värme och kyla räkningar, eftersom de kommer att effektivt blockera värme eller kyla från att komma in utifrån.

Tillsammans med inköp fliken toppar på många hem affärer, är det också möjligt att göra fliken högst upp gardiner med mycket lite ansträngning. Allt som verkligen krävs är enkla gardinkappor paneler som inte har veck eller samlar av något slag, och materialet för att göra flikar. När flikar eller slingor är nedskurna till bestämd storlek, kan de monteras på samma poäng högst upp på panelen. Det är möjligt att återanvända äldre gardin paneler genom att lägga till flikar, eller att skapa nya gardiner med folie eller bultar av tyg köpt i en tygaffär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.