Vad är Spånplatta Lådor?

Spånskiva lådor är gjorda av kartong som varierar i vikt. Företag använder olika vikter av spånskivor lådor för förpackning enskilda produkter såsom tandkräm eller fryst middagar samt för kartongerna produkterna förpackas i att skeppas till butiker. Hem företag använder ofta en typ av spånplatta rutan för att skicka sina produkter till kunder.

Spånplatta är populär för lådor och många andra produkter eftersom den är billig att tillverka och köpa såväl som miljövänligt. Det är återvinningsbara och är tillverkad av återvunnet material. Spånskivor är tillverkad av bitar av återvunnet papper som är komprimerade tillsammans i en tryck-uppvärmningen med en bindning harts eller lim. Den vita beläggningen på vissa spånskivor boxar är med hjälp av en lera blandningen på ena sidan av papp.

Även spånskivor kartonger finns i vitt eller orange-brun företag färg heter Kraft, många företag För tryckta spånskivor lådor i deras sällskap färg med deras logo och adress ingår. Detta ger en professionell och distinkt utseende när försändelsen ut order till kunder. Vissa hemmet eller små företag använda vanligt vitt spånskivor lådor och lägga klistermärken med företagets information på dem. Vit spånskivor kartonger är också bra för att släppa ut gåvor i före present-förpackning rutan eftersom vitt koordinater väl med alla färger i presentförpackningar.

En spånskiva fält kan beställas anpassad storlek. Spånskivor kartonger köps platta och sedan måste vikas för att bilda fylla i fält. Spånskivor mailing vikt kartonger är gjorda för att vara lätt att hålla portot nere ännu är stabil nog för de flesta objekt. En spånskiva utskick stil av kartong kan vara belagd med en vattenfast yta så att den blir hållbar i fuktigt väder.

Tvådelad spånskivor lådor är bekanta för dem som köper kartonger med brevhuvud eller datorn papper. Lådorna håller brevpapper snyggt, organiserade och dammfritt. Det är lätt att lyfta på locket för att avlägsna papper och stäng spånplattor rutan igen. Liten tvådelad spånskivor är tillverkade för att hålla visitkort. De tomma rutorna kan ofta återanvändas som förvaringslådor för leveranser hemmakontoret.

Lättvikt spånskiva är en mycket tunn kartong, såsom typ används för att hålla barer i hand tvål eller säckar med spannmål. Tunna, otryckta spånskivor paket används för att hålla poster förpackad i en större kartong som en boxed servis med koppar i separata tunna lådor. Liten, lätt spånskivor rutor kan du också små delar som möbler skruvar eller stift mattan. Större, tunga spånskivor kartonger används ofta för sjöfarten lådor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.