Vad är Shade strukturer?

Shade strukturer är strukturer som är avsedda att skapa skugga. De sträcker sig från parasoller som kan sättas upp för att hålla folk säker från solen under en dag på stranden till busshållplatser som är avsedda för permanent installation i miljön för att skapa skydd åt människor som väntade på bussen. Många hem leverans butiker bära skugga strukturer och att leveranserna för att bygga egna strukturer för särskilda ändamål.

Medan solen kan vara roligt, kan det också vara farligt. Långvarig exponering kan leda till hudskador, och det kan också bidra till uttorkning. Shade är utformade för att ge människor möjlighet att njuta av friluftslivet samtidigt som den är skyddad från de skarpa strålar solen. De kan filtrera bort olika grader av strålning, från relativt tunna strukturer som skapar ljus nyans för att täta de som skapar tunga skugga, se till att området enligt den struktur förblir sval hela dagen.

Förutom att användas att skydda människor, sådana strukturer kan också vara användbart för trädgårdar och djur. Vissa växter är känsliga för brännskador och hårt väder, vilket gör skuggan strukturer användbart för att skydda trädgården från de värsta väder, och en del trädgårdsmästare använda bärbara strukturer för att erbjuda skydd när heta, är soliga dagar förutses. Djur dra nytta av sådana strukturer och, helst, alla djur som hålls utomhus bör ha möjlighet att dra sig tillbaka i skuggan soliga dagar, från en vakthund till en sport häst.

Tillfälliga skugga strukturer ofta tar form av skugga segel eller kapell, göras med flexibel tyger som kan rullas upp när den inte används. Tyget kan förlängas på en ram när det behövs, eller skyddshylsorna på tyget kan vara utformade för att klämma på plats för en snabb träff i skugga utan att behöva uppföra en stödjande ram. Allvarligare skugga strukturer innefatta permanent markiser, som kan eller inte kan vara fällbar, tillsammans med lusthus och andra utomhusaktiviteter strukturer som skapar skugga medan det fortfarande är stor utsträckning öppen för väder och vind.

Vid förvärv skugga strukturer, människor kanske vill tänka på hur de ska användas. Bärbara Strukturerna är användbara för människor som vill ha flexibilitet, vare sig för människor, djur eller växter, medan permanenta strukturer är mer hållbara, och de kan ofta lämnas in året runt för enkelhetens skull. Bärbara strukturer är också användbara eftersom de kan fattas på resor eller lånats ut till vänner för trädgård parter och andra användningsområden, medan permanenta strukturer är konstruerade för användning i områden där skuggan är konsekvent önskas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.