Vad är Post Hole skruvar?

Post hålet skruvar är verktyg som används för att gräva hål för installation av stängselstolpar. En skruv kan avsevärt minska den tid som krävs för att skriva gräva stängsel hål och är ofta det bästa alternativet till att gräva en gärdsgårdsstör hål med en spade eller liknande. Post hålet skruvar kan variera i storlek från mindre handhållna och manuellt drivna verktyg till stora motoriserade utrustning som kräver minst två personer att fungera effektivt.

Staket består av två eller tre huvudkomponenter, beroende på typ av staket och det material som det sätts upp från. Till exempel med en traditionell trä privatlivet stängslet visas inlägg vertikalt installeras i marken och en stor del av stödet för den färdiga stängslet. Rails är horisontellt bifogas inlägg. De pålar av stängslet är sedan knutna till rälsen.

stängselstolpar anses ofta vara den viktigaste beståndsdelen i ett staket, och det är viktigt att de tjänster som är installerade korrekt och säkert. Det rekommenderas att minst en tredjedel av längden på en gärdsgårdsstör ställa in och begravas i marken. Därför en tjänst som är 6 fot (1,8 meter) höga, ett hål som är ca 2 meter (0,60 meter) djupt kan rekommenderas.

gräva en 2 fot (0,60 meter) hålet med en spade eller skyffel kan vara en skrämmande och svår upplevelse, speciellt med hårda eller komprimerad jord. Förvärrar den potentiella svåra uppgifterna är rekommendationen att stängselstolpar bör installeras omkring 6 fot (1,8 meter) till 8 fot (2,5 meter) från varandra. Det innebär att ett staket som mäter 100 fot (30,5 meter) i längd skulle kräva ca 16 stängselstolpar och motsvarande 16 staket hål post. Post hålet skruvar kan göra jobbet för post gräva staket hål lättare och effektivare.

Det finns två huvudtyper av manuella skruvar efter hål. Den första är känd som en clamshell-stil och har en två design blad clamshell som tillåter användaren att gräva i marken och ta bort jord. Den andra typen av grävare post hålet funktioner använder en fast T-format handtag bifogas ett blad. Användaren vrider på handtaget, som i sin tur vrider bladet och gräver i marken.

Även manuell skruvar är oftast en förbättring jämfört med att gräva en gärdsgårdsstör hål med en vanlig spade, de kräver fortfarande en bra mängd manuellt arbete. Power eller motordrivna skruvar utföra arbetet mycket snabbare och med betydligt mindre ansträngning. Liksom med manuell post hålet skruvar, det finns flera modeller av motordriven skruvar att välja mellan.

Powered skruvar i allmänhet drivs med bensin eller drivs av el. Drivs skruvar kan drivas av en eller två personer, beroende på storleken av maskinen. Större tyngre tull drivs skruvar kan också vara kopplat till och manövreras från en traktor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.