Vad är Panel TRÄPANEL?

panelen TRÄPANEL är paneler placeras på den nedre delen av en innervägg. Idag kan panelning göras från en mängd olika dekorativa material, inklusive plattor. Panelning ens kan vara så enkelt som att ha den nedre delen av väggen målade en annan färg än den övre delen, och märkning divisionen med en stol järnväg. Panel TRÄPANEL dock oftast innebär traditionell träpanel.

Medeltida europeiska slott kan bli mycket stora, men de stenmurar var kalla och ibland fuktig. I början av renässansen började ägarna installerar panel TRÄPANEL att göra rum bekvämare. De var mycket populära i Tudor England och förblev så under en lång tid.

Idag är panel TRÄPANEL vanligtvis positionerade för att nå till omkring tre fot (0,9 m) upp på väggen. Förr i tiden var panelning ibland installeras en mycket högre punkt, ibland nästan till taket. Den vanligaste trä som används för tidig panelning paneler var quartersawn ek.

Fram till helt nyligen, göra och installera panelning var arbete för en master snickare, eftersom alla panelning skars på plats. Planering och skär alla delar av en panelning panel precisionsarbete. I dag kan redan bildade panel TRÄPANEL att installeras som gör-det-självare.

En traditionell panelning panel har sju delar. Längst ner, parallellt med golvet, är en bred botten järnväg som får eller inte får åtföljas av en bottenplatta eller gjutning. Över detta är rektangulära paneler separerade med smalare vertikal styrelser. Dessa kallas stilar kallas Stiles. Typiska panelerna har en fasad kant, som kan tillverkas genom gjutning. Ett stort, avslutar platt överliggaren den panelning. Det är vanligtvis toppad med en stol järnväg eller dekorativa gjutning.

Panel TRÄPANEL kan vara mycket stor och ger ett formellt intryck, eller det kan skapa en avslappnad och informell effekt. Raised panel TRÄPANEL är den äldsta stilen, och idag anses mycket formell. I denna stil, är den centrala panelen upp över stättor och skenorna, så att det projekt lite längre in i rummet.

Infällda panel TRÄPANEL kan vara antingen formell eller informell. I denna stil, är den centrala instans sjönk något under stilar och rälsen. Stilen var mycket populär i byggnader från konst-och hantverk rörelse. Den kallas också platt PANEL.

Beadboard TRÄPANEL ofta påminner folk fritidshus, eftersom det har använts i casual orter under sena viktorianska perioden och efter. I denna stil, är området mellan den övre skenan och golvskenan fylld med beadboard, oftast som så att pärlstav linjer löper vertikalt. Beadboard panel TRÄPANEL är ofta målade och till dess informella luften.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.