Vad är Mailing Kuvert?

Posta kuvert oftast används för att bifoga ett brev som skall skickas via posten. Ett utskick kuvert är oftast gjorda i vikta papper och fastklistrade på en flik och det finns hundratals olika kuvert att beakta. De finns i blandade stilar, inklusive friherrliga, tillkännagivande, katalog, handel och häfte. Det finns även fönsterkuvert som tillåter en del av innehållet att uppenbaras, vanligtvis adressen.

Skicka ett meddelande innesluten i vikta papper är en praxis lika gammal som ursprunget till själva pappersproduktionen. De tidigaste posta kuverten var ofta en sida skrivet på ena sidan av papperet viks inåt, och upp på baksidan. Känt som brev ark, de var ibland förseglade med vax. Innan tillkomsten av officiell postkontor, en anställd eller en oberoende posttjänster vanligen levereras skrivna meddelanden. Den första kända posta kuvert officiellt stämplad av en regering postkontor sändes år 1608.

Innan den industriella ålder, var alla utskick kuvert skäras och vikas för hand. År 1840, en patenterad metod för att klippa papper tillåts för standardstorlekar växa fram, men fällbara fortfarande för hand. Standardiseringsprocessen får papperet skall skäras i ett obegränsat antal former. En tillverkare skulle lätt kunna producera flera flik stilar, inklusive spetsiga, kvadratiska eller kommersiell. Genom 1845, var en ånga motordriven maskin som införts som automatiskt kan klippa och vika flera kuvert i taget. Inom en kort tid, var en automatisk klaff-klistring maskin används också.

stationära industrin inser en mängd storlekar i utskick kuvert, från 0 till 12, med flera fraktioner emellan. Till exempel är en normal kontorstid kuvert vanligtvis ett antal 10 handelstypen. En C-5 är en katalog stil kuvert stora nog att rymma flera pappersark utan vikning. Storlekar A-2, A-4, A-7, A-8 och A-10 är alla storlekar för meddelande kuvert.

Direktreklam marknadsförare har länge förstått reklam överklagande av kuvert. Det papper som valts för direktutskick kuvert kan faktiskt bero på publiken är målinriktade och det meddelande som förmedlas. Dessutom post marknadsförare överväga kuvertet en slags skylt. En nyttig budskap tryckt på utsidan används ofta för att locka mottagare att öppna bit.

De flesta postkontor kommer att sälja förstämplat utskick kuvert, samt andra förnödenheter utskick. Kuvert säljs även i pappersvaror butiker, livsmedelsbutiker, kontor butiker leverans, och nätbutiker. Urvalet kan även inkludera flygpost kuvert, vadderade kuvert gjorts för att skydda innehåll, och stel användare foto som gjorts för att skydda fotografier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.