Vad är Magnetisk Gardiner?

Magnetiska gardiner är ett alternativ för fönster behandlingar som kan ge en del iögonfallande resultat. Inbäddade i material av gardinen panelerna är små runda magneter. Närvaron av magneter göra det möjligt att skapa en rad veck och placeringen av paneler som kommer att finnas kvar tills husägare väljer att arrangera om dem.

En av fördelarna med magnetiska gardiner är att en gång på plats, det finns aldrig någon bryr sig om design för fönster behandling arbetar själv på sin plats. Detta är inte alltid fallet med fönster behandlingar som är säkrade med draperi krokar, tiebacks, och andra metoder. Magnetiska fönster behandlingar kommer att finnas kvar även när fönstret öppnas för att fånga en styv bris.

Den strategiska placeringen av magneter i gardinerna gör det möjligt att skapa en behandling som är så enkelt eller så komplicerat som formgivaren önskar. Genom att prova olika draperingar och ackumulerade metoder och ger magneter för att hålla materialet på plats är det möjligt att skapa en RYNKAD effekt som är perfekt för en roligare behandling. Samtidigt kan en mer formell look med paneler arrangeras till exakt veck och plissering uppnås.

När det gäller att ta hand om magnetiska gardiner, panelerna tenderar att följa samma instruktioner för rengöring som alla andra typer av fönster paneler. Detta innebär att panelerna lätt kan sugas upp med en hand vakuum eller kvarstad. Djupare rengöringsmetoder beror på tyget som används i panelerna. Detta innebär att handtvätt, maskin tvätt på en mjuk cykel, eller kemtvätt kan vara i ordning. Kontrollera instruktionerna som följer med paneler för information om lämplig vård och underhåll.

Magnetiska gardiner kostar lite mer än många andra typer av draperi material, men för att nå en bra blick för mindre, skillnaden i kostnad är ofta kompenseras av behovet av mindre hårdvara och tillbehör för att uppnå samma effekt. Med ett brett utbud av valmöjligheter i material och mönster, magnetiska gardiner är definitivt värt att överväga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.