Vad är Lawn Dekorationer?

Lawn prydnadsföremål kan ge en dekorativ stil till en trädgård eller uteplats, och de finns i alla möjliga utföranden. En av de mest kända är den trädgårdstomte, sade att bringa lycka till trädgårdsmästare och besökare. En annan är blicken bollen, speglade dess yta perfekt för funderar naturens skönhet. Från rosa flamingos som önskar brunnar, kan gräsmattan prydnadsföremål lägga till en ny dimension av stil utomhus området.

Trädgård dekorationer är förmodligen lika gammal som tiden. Dekorativa språngbräda var kanske den första gräsmattan prydnadsföremål, och forntida folk kände till också hänga klockspel i vinden för att hålla det onda i schack. Eftersom vetenskapen om landskapsarkitektur avancerad, så gjorde även gräsmattan prydnad.

För en del är det inte nog att låta naturen rikedomar lysa-det måste också vara fontäner, statyer och Fågelbad att punktera den naturliga skönheten . Varje individ har sin egen uppfattning om vad som gör gräsmattan prydnadsföremål behaglig att titta på. Till exempel, en dekorativ gräsmatta utsmyckning föreställande en religiös figur, som t. ex. Jungfru Maria, kan ha en djup andlig effekt på besökare. I andra änden av skalan, en nyckfull snurra snurrande sin färggranna blad i vinden ger många människor en sorglös känsla av barnslig förtjusning.

Gnome statyer är en favorit med trädgårdsmästare överallt. Varje trädgårdstomte har sin egen särprägel, oftast skildras som en liten skäggig man med en pipa. Legenden berättar om elf-liknande tomtar som hjälper tenderar trädgårdar på natten medan resten av världen sover. Trädgårdstomtar sitt ursprung i Tyskland i mitten av 1800-talet, och de är de mest populära av gräsmattan prydnadsföremål i dagens Europa. Det finns uppskattningsvis mer än 25 miljoner gnome statyer lever tyska trädgårdar och gräsmattor ensam.

tittade bollar har en historia som går tillbaka till 13-talets Italien. Även känd som varvet glober, de kommer i flera diametrar, från cirka 2 till 22 inches (5 till 56 centimeter). Det såg bollen är gjord av färgad, spegel-liknande stål, keramik eller målat glas, och oftast ligger ovanpå en robust, dekorativa piedestal.

Några av de största och mest extravaganta gräsmatta ornament är statyer som avbildar krigshjältar och kända ledare som ofta nåd offentliga parker och trädgårdar. De är avsedda som monument över de stupade och den vördade i vårt samhälle, men eftersom tiden går, kan de förbises av parkens besökare, blir bara en annan del av landskapet. Gräsklippare och dekorationer trädgård finns till för att berika vår känsla för skönhet och förundran, och de är i överflöd för de som tar tid att "stanna och lukta på rosor. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.