Vad är Kreditkort Tools?

Kreditkort handverktyg är sådana verktyg som är ungefär samma yta som ett kreditkort, men har lite mer bredd. Detta multiverktyg är tippad som ett alternativ till den klassiska schweiziska armékniven, men många har anpassade funktioner beroende på deras huvudsakliga användning. De flesta kreditkort verktyg har ett antal användbara verktyg som kan användas i olika situationer.

I vissa fall har ett kreditkort verktyg delar som kan dras av och användas som en fristående del. Till exempel kan skruvmejslar vara svårt att använda när i änden på en så tunn verktyg. Däremot ger det möjlighet att dras ut och användas på ett naturligt sätt kommer att öka dess funktionalitet.

En tillverkare av verktyg kreditkort erbjuder ett antal variationer kring temat. Dessa verktyg kan innehålla ett antal olika poster, beroende på situationen. Vissa får inte innehålla knivar alls. Andra kommer att innehålla en liten kniv som en del av en mycket större paket.

Till exempel, tillgodoser ett kreditkort verktyg speciellt för de som spelar golf, en sport som kräver särskild utrustning och tillbehör. Dessa kreditkort verktyg har en divot reparera verktyg för att ersätta fördjupningar som orsakas av bollen landar på green. Dessutom är en boll märke med för att hålla reda på var golf bollar på den gröna ifall de måste plockas upp. Dessutom finns det en penna för att hålla poäng, en skrapa för golfklubb ansikten och ett grepp vila för att hålla grepp igång-allt på ett verktyg storlek som ett kreditkort.

Några av de kreditkort verktygen kommer även med en ficklampa och ett clip-on bit så att verktyget kan vara klippt till ett antal plana ytor, inklusive brädden av en hatt. Detta kan vara mycket bekvämt för dem som är i mörka utrymmen, men behöver händerna fria för andra ändamål. I vissa fall kan det även vara möjligt att ersätta en pannlampa. Verktyg med en ljus kräver ofta ett litet batteri, eller par av små batterier, t. ex. de som finns i klockor. Vanligtvis är en samling ingår i köpet.

Som multiverktyg gå, kreditkort verktyg är ganska rimliga priser. De flesta börjar på cirka $ 10 US dollar (USD). Beroende på modell och extrautrustning finns, de kan gå upp till 30 dollar eller mer. De flesta kommer med en garanti för tillverkningsfel, som garanterar de kommer att vara fri från fabrikationsfel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.