Vad är Klädsel nubb?

Klädsel stift är speciellt utformad spik som används för att säkra möbeltyg till en ram. Dessa stoppning naglar är något som liknar skaftets naglar används för att säkra byggmaterial till betongblock. Klädsel stift finns både nytta och dekorativa mönster, vilket gör dem idealiska för en lång rad av klädsel projekt.

Den grundläggande klädseln tackel är vanligen tillverkade av järn eller stål och är konfigurerad med ett platt huvud. Poängen med kniven är vass och hjälpa enheten att köra in trästomme med lätthet. Finns i flera storlekar, dessa vanligt stoppning stift är idealiska för projekt som fästa skyddande nät på undersidan av en stol eller soffa samt trygga klädseln materialet över stoppning och till baksidan, säte, och vapen av möblerna ram .

I de flesta konstruktioner, är den grundläggande taktik för att inte vara synlig när klädseln jobbet är klart. Det finns dock dekorativa stift som inte bara bidrar till att hålla materialet på plats, men även lägga till visuella intresse för färdiga utseendet på stoppade pjäs. Dessa klädsel stift kommer ofta med runda huvuden och är gjorda med mässing. Andra former som kvadrater eller diamanter är också relativt vanliga. Ett av de klassiska letar efter tapetserararbeten en stol eller soffa förutsätter användning av läderklädsel i kombination med en rad utsatta mässing nubb med runda huvuden.

Klädsel nubb säljs i en mängd olika storlekar, vilket gör det möjligt att använda dem i alla möjliga projekt. Det stift fungerar bra med många olika typer av klädsel utrustning och material. Mindre klädsel stift skulle vara perfekt för användning i en reupholster jobb på stolar med enkla linjer eller till och med en förhoppning bröstet med en vadderad topp. De större och mer dekorativ naglar skulle vara perfekt för användning med vadderade dörrar eller stora soffor.

I stället säljs av enheten, är klädseln stift vanligtvis säljs efter vikt. Till exempel i USA, skulle konsumenten köpa stift av det brittiska pundet. Det faktiska antalet stift som ingår i förvärvet kommer att bero på storleken och utformningen av nubb. Grundläggande nubb som används för att fästa skyddande nät på undersidan av en soffa är små och lätta, medan mässing stift med rundade huvuden skulle väga mer och naturligtvis omfatta färre enheter per pund. Järnaffärer, butiker hem och bygga butiker utbudet kommer att bära nubb i en mängd olika storlekar och omfattar vanligen våg i närheten att hjälpa till väga inköp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.