Vad är Horisontell Blinds?

horisontella persienner är en typ av fönster behandling som gör det möjligt att låta ljuset i rummet när önskade samt att ge integritet när det behövs. Tillsammans med att kontrollera mängden av exponering och ljus som fönster, kan horisontella persienner vara effektiv i att hantera temperaturkontroll i hemmet. Dessa mångsidiga persienner tillverkas i flera olika utföranden samt att använda sig av olika material. Här är två exempel på horisontella persienner som kan förbättra både funktion och utseende i ett rum.

traditionella horisontella persienner består av trä ribbor som är förbundna med cording. När du är i ett stängt läge, dessa större persienner blockerar effektivt ljus utanför rummet. Eftersom trä persienner effektivt tätar fönster från utsidan, fungerar de också som en isolator och bidrar till att göra det lättare att kyla rummet under varma vädret och värme utrymmet under vintermånaderna.

Trä persienner är ofta färgas att matcha lister, trägolv och andra lackerade utnämningar trä i rummet. Fläcken kan appliceras på nytt vid behov, även om de flesta fläckar på trä horisontella persienner är också tätas för att skydda avsluta bleknar eller skada från kondens på rutorna vid kall väderlek.

Trä horisontella persienner är bland de dyrare typer av persienner på marknaden idag. Det är dock viktigt att notera att de kan pågå i decennier med högst ett rimligt underhåll. Dessutom kan de trä persienner enkelt målas för att matcha alla dekorera planer, vilket gör det onödigt att köpa nya rullgardiner när inredningen är uppdaterats eller ändrats.

Ett billigare alternativ med horisontella persienner är vinyl mörkar att idrotten lister att ungefär har bredden av traditionella trä persienner. Den vinyl persienner skapa en viss ljus böjningen som inte är så fullständig som det trä slag, men ger mer skydd från utsidan ljus än de flesta typer av fönster nyanser. Liksom enkel plast skugga behandlingar, det vinyl mörkarna är billig, vilket gör det relativt lätt att lämna dem på någon budget.

Massproducerade horisontella persienner görs med vinyl finns i rabatt sälja i butiker. De billigare versionerna är vanligtvis tillgänglig i vitt eller benvitt, men det finns ett fåtal tillverkare som producerar vinyl persienner i färger som skogsgrönt och ljusblått. Det är också möjligt att särskilda mörkar för vinyl i dekoratör färger och mönster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.