Vad är Eldstad skärmar?

Eldstad skärmar är en härlig utöver det öppen spis. Förutom deras estetiska värde, öppen spis skärmar hålla barn och husdjur borta från elden och avleder knäppa glöden tillbaka mot elden, skydda omgivande matta och golv.

kakelugn skärmar finns i en mängd olika stilar och prisklasser. Den traditionella spisen skärmen består av en svart, bearbetade tre-panelade järn ram. Panelerna är gångjärn till en annan, men rör sig oberoende, och är fylld med en fin svart armeringsnät skärm. Placerad i en halvcirkel på härden innehåller tre-panelade skärmen glöd, ger skydd och ger en vacker ram för branden. Om ved skall läggas, en av de sidorna kan vikas tillbaka som ger tillträde.

Förutom de traditionella spisen skärmen, det finns många andra stilar för att passa alla behov, smak och dekor. Vissa eldstad skärmar är utsmyckade mycket med intrikata täta rankor och Fleur de Lys . Omvänt, borstad nickel spis skärmar med glasrutor är vacker, stark och stram. Single panelade, bugade spis skärmar är någonstans i mitten, smakfullt och elegant.

Hellre än att sitta i spisen, är några spis skärmar utformade som enkla paneler som passar spola inne i eldstaden öppning. Ytterligare andra maska draperier som hänger från en kappa installerat över härden och mitten-delen som gardiner när en kedja dras. Den sistnämnda stilen är särskilt lämpad för eldstäder med ovanliga dimensioner, eftersom det kan vara billigt passform.

En av de mest populära typer av eldstad skärmar använder dubbla dörrar i fronten som öppnar utåt från centrum. Dörrarna är särskilt praktiskt eftersom trä kan läggas till branden utan att behöva plocka upp på skärmen och flytta det åt sidan. Eldstad skärmar kan också komma med matchande spis redskap och en ved hållare för en fullständig uppsättning.

Under lågsäsong kan sommaren spis skärmar lägga till skönhet och färg samtidigt som döljer det svartnade insidan av eldstaden. Fan-formade "Peacock" skärmar spis i polerad mässing eller silver tenn är ett vackert exempel. Vissa sommaren skärmar kommer med matchande kandelabrar.

kakelugn skärmar finns i många olika dimensioner. Se till att du väljer är rätt storlek för din eldstad. Det finns butiker som är specialiserade på spisen produkter, liksom många försäljare på nätet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.