Vad är Creature Comforts?

Har du ett speciellt lyxig kudde, en omsorgsfullt utformad köksbordet, eller en otroligt bekväm soffa? Dessa saker kan göra dig lycklig, och hjälper du känner att du verkligen är hemma, men de är inte nödvändigheter. Istället kan vi definiera dessa som bekvämligheter, lyx eller bekvämligheter varelse. I de flesta definitioner livets goda är saker som egentligen inte behövs av människor, men att förbättra komforten eller en känsla av att vara tillfreds.

Du kan definiera livets goda på många sätt, och många av oss se några av våra varelse bekvämligheter i närheten nödvändigheter. De kan alla de små saker om hemmet som gör det din och ropar till dig "Välkommen!" När du öppnar dörren, eller så kan de vara de fina enkla saker, som en stor fluffig kudde som förbättrar din sömn på natten. Kan du leva utan en stor fluffig kudde? Naturligtvis kan du, men om du har tillräckliga medel, varför skulle du avstå från den?

Det finns så många olika typer av livets goda att det är utmanande att sätta dem i en enda klass eller kategori. De kan omfatta de flesta möbler, mest sängen och objekt bad, de flesta tillhandahållanden kök, och många typer av kläder. När man tänker på det, det finns många tillbehör eller statister i ditt liv som inte är nödvändiga för överlevnad. Dessa kan även inkludera livets goda vi kan lista så grundläggande saker som toaletter eller sängar. Sådana saker är ofta ses som nödvändigheter men det bör noteras att en stor del av världens befolkning lever utan dem.

Ibland går överbord för att ge sina hem med livets goda. Ett hus kan bli mindre bekväm om det är rörigt med för många saker som verkligen inte behövs. En dekorativ kudde kan vara bra för en stol, men behöver du en soffa som görs obekväm eftersom den har för många kuddar på det? Det finns tidskrifter som ägnas åt tanken på att minska på med alltför många bekvämligheter, liksom för mycket av det goda kan snabbt komplicera våra liv eller göra det mindre bekvämt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.