Vad är Central luckor?

Sedan uppfinningen av den elektriska dammsugaren, några av de ofta omtalade strategier för att sälja olika enheter är notering av vikt och främja manövrera enheten. Central dammsugare troligen den lättaste och mest lättmanövrerad på marknaden. Eftersom de inte har någon motor som måste släpas runt på motordrivna borstar kan de användas nästan var som helst i hemmet och har oöverträffad komfort och säkerhet.

Central luckor bära smuts och damm som samlats in av en handenhet till en central plats varifrån man lätt kan kastas. På sätt och vis, de ser ut som en traditionell dammsugare, men med en minimalistisk design. Central dammsugare har en lägre profil eftersom motorn och smuts kapseln inte är knutna, vilket kan få betydande fördelar när det gäller att transportera strömmen penseln i hemmet. De framför att städa upp på trappor och trånga utrymmen bekvämt.

Även om användarvänligheten hos central dammsugare är ett primärt försäljningsargument, det finns många andra fördelar som förknippas med dem. Det faktum att smuts samlas damm och annat skräp transporteras till en avlägsen plats där den kan förseglas och kastas kan hjälpa dem som har allergi mot damm. Dessutom finns det ingen anledning att behandla stökigt vakuum påsar. Även om det kommer en punkt när samlingen kapseln behöver tömmas, kan detta ske i ett garage eller källare, där stoftet kan isoleras.

centraldammsugarsystem arbete, eftersom det främsta motordrivningen arbetar med en kanal linje som är som hela hemmet, eller åtminstone stora delar av hemmet. Dessa centrala vacs har uppkopplingar ligger i olika delar av hemmet. När den centrala Vac är ansluten, systemet automatiskt befogenheter upp. Den viktigaste elektriska komponenter är på centralt belägna motor, inte den handhållna enheten.

Central dammsugare samla smuts genom befogenhet borste, som fungerar mycket samma som det motordrivna munstycket på en traditionell vakuum. Därifrån kommer det in i kanal-systemet, ungefär som vatten eller luft går genom rör eller kanaler. Smutsen kommer så småningom hamna i samlingen kapseln.

Förutom makt borstar, kan andra funktioner läggas till central dammsugare för att hjälpa systemen mer effektivt möta de rengöringsbehov i hushållet. Till exempel i områden där det finns kakel eller trägolv, kan automatisk dustpans installeras. Dessa enheter är slitsar längs den bottenplatta som kan slås på. Sedan kan skräp sopas över till SOPSKYFFEL och sugs upp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.