Vad är Bluestone läggare?

läggare är en typ av hardscape produkt. Bluestone asfaltläggare är ett visuellt tilltalande typ av utläggare. Dessa typer av marksten har en unik färg och struktur. De är en produkt av naturen, och stenen kommer från olika delar av landet.

Bluestone asfaltläggare är gjorda av naturliga stenar, och de används för yttre landskap och ansökningar i bostäder och kommersiella områden. Läggare ursprungligen infördes i Europa i yttre områden och trädgårdar. De fördes in i USA på 1970-talet. Sedan dess har marksten använts som bostad gångvägar och uteplatser runt om i världen.

Eftersom de är vanligtvis installerat över packad sten och sand, är Bluestone marksten används i många utomhus. De används för gångvägar, uteplatser, däck, områden pool, kantband, trädgårdar, uppfarter och andra utomhusaktiviteter mönster landskapet. Läggare kan användas i olika utföranden som innehåller växter och vatten. Sådana asfaltläggare är en stark faktor i anpassade landskap design.

Bluestone asfaltläggare är gjorda av en sten som egentligen är en typ av sandsten, och den tekniska termen för denna typ av utläggare är inte Bluestone, men feldspathic sandsten. Stenen är blå och grå i färgen. Sandsten är gjorda av en blandning av kvarts partiklar och sand, och det skapas naturligt. Det finns olika områden i USA där ett överflöd av sandsten finns. Några av de mest populära är på Atlantkusten och i staten New York.

Liksom andra landskap och hardscape material och förnödenheter kan Bluestone asfaltläggare behandlas eller obehandlade. Vissa läggare kan behandlas för att ha en halkfri yta. Denna typ av yta är praktiskt under blöta och regniga väder. Obehandlade asfaltläggare, särskilt Bluestone asfaltläggare, har en ojämn yta.

När du köper Bluestone asfaltläggare, är det viktigt att beakta installation och den plats där asfaltläggare kommer att installeras. Det finns vissa verktyg, som en såg, som behövs för installationen, och det finns olika typer av marksten. En del är överlappande och vissa inte. Men oavsett vilken typ av utläggare, är det nödvändigt att ha rätt storlek. Om inte rätt storlek asfaltläggare köps, och det finns inga udda former är det bäst att ha ett team installera marksten. Ett professionellt team kan garantera att marksten är korrekt installerade och gångbana eller uteplats kommer att ha en lång livslängd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.