Vad är Attic omvandlingar?

Attic omvandlingar hem renoveringsprojekt att ta oanvända vindsutrymmen och gör den lämplig för vissa specifika ändamål. Konverteringen kan innebära något annat än att installera ett golv som gör det möjligt att utnyttja utrymmet för förvaring. Vid andra tillfällen har vinden renoveringen målet att vrida slösat utrymme till en fullt fungerande rum som kan användas dagligen.

I många fall är vindsutrymmen kvar i ett huvudsakligen är rå villkor när hemmet är första konstrueras. I bästa fall kan det finnas tunna golv placeras över bjälklaget och isolering. Men väggarna är sällan färdiga, lämnar väggen balkar och takstöd utsatta. Detta oavslutade utrymme kan ofta förvandlas till ett område som är mysigt, bekvämt och den perfekta platsen att gå för lugn och ro.

Ett av motiven till att vinden omvandlingar är ett behov av ytterligare sovrum utrymme. Detta är ofta fallet med växande familjer. Antar att det finns tillräckligt med utrymme i utrymmet, omvandla vinden kan vara det ideala sättet att skapa ytterligare ett sovrum utan att ådra bekostnad av att ha ett rum till på den befintliga strukturen.

På samma sätt kan vinden omvandlingar vara ett bra sätt att lägga till en hobby rum i hemmet. Med lite vind efterbehandling, kan det utrymme att göra ett utmärkt syrum, bibliotek, eller ens ett litet träningspass område. Hem omdaning av detta slag hjälper till att hålla de andra rummen i hem gratis för avsett ändamål, eftersom sy grejor och träningsutrustning inte längre behöver vistas i matsalar, eller ett av sovrummen.

För människor som behöver ett hemmakontor kan vinden omvandlingar skapa en idealisk arbetsmiljö. Eftersom vinden i allmänhet avlägsnas från resten av hushållet, kommer kontoret att vara relativt tyst. Som en bonus, människor som arbetar hemifrån kan lätt dra en gräns mellan när de är "på jobbet" och när de är "hemma". När arbetsdagen är klar, är det en enkel uppgift att lämna vinden och glömma arbete förrän nästa dag. Det är mycket enklare än att ha ett hem kontor på första våningen för hemmet, där alla kan gå med kontor som helst på dygnet.

attiska omvandlingar av alla slag innebär vanligtvis att installera ett jämnt underlag att bifoga väggar och installera någon form av tak i rummet. Beroende på hur mycket utrymme kan det vara möjligt att installera en droppe tak. Vid andra tillfällen kan det tak som projektet innebär bifoga överliggande balkar för att skapa en smidig takytan. Det är ofta också nödvändigt att lägga elkablar och uttag till utrymmet, särskilt om den nyligen konverterade vinden kommer att innehålla utrustning som kräver el.

Medan Hem remodeling projekt av detta slag kan vara dyrt, vinden omvandlingar tenderar fortfarande att kosta mycket mindre än att lägga till ett rum på första våningen i hemmet. Dessutom kräver många jurisdiktioner inte ett bygglov för att omvandla det befintliga utrymmet, vilket är oftast nödvändigt när du lägger på ett rum till en struktur. Utanför den elektriska ledningar, det finns en god chans att omställningen kan ske stegvis på helgerna, gör det mycket enkelt att kontrollera kostnaderna i samband med projektet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.