Hur skapar jag ett Treehouse?

Ställa upp för att bygga ett Treehouse kan antingen vara relativt lätt, eller svårt, beroende på komplexiteten i den önskade Treehouse. Att bygga ett Treehouse för ett barn, behöver man bara lite av virke några spik, en hammare och ett lämpligt träd. För att bygga ett Treehouse som faktiskt kan vara bodde i under en längre tid krävs en mycket noggrann planering, starka virke, en eller flera kraftiga träd, och eventuellt bygglov.

Den enklaste typen av Treehouse kan du bygga enkelt några plankor av trä som gör en plattform i trädet, som är ansluten till marken av en repstege eller stöttor av trä längs trädstammen att klättra. Att bygga ett Treehouse av detta slag du behöver bara se till att hitta ett träd som är friska, utan lösa delar eller röta uppenbar. Längder av två-för-fyra tillskurna oavsett storlek du vill att plattformen kan anslutas direkt till en tjock gren av trädet, och för extra säkerhet kan du lägga ner Struts som ansluter till stammen, eller rep som ansluter till högre tjocka grenar . En enkel stege förbinder plattformen till marken, och en repstege gör det möjligt för invånarna att försegla sig själva från störningar. Naturligtvis utan staket eller väggar, treehouses är egentligen bara avsedda för äldre barn, eftersom de kan utgöra en risk för fall.

Att bygga ett Treehouse med lite mer substans, börjar du i stort sett samma sätt. Hitta en stabil, friskt träd, och hitta en öppen yta, ett sätt upp stammen. Bygg en stabil plattform, nära kopplade till en stark central filial, eller inbyggda bort av stammen själv. Denna plattform bör definitivt ha ett antal diagonalstagen ansluta den till stammen på olika punkter. Plattformen helst kommer att anslutas till stammen med rep, minska skador på träd, men om rep inte är möjligt bör galvaniserade skruvar användas i stället för ungalvanized naglar, eftersom de orsakar mindre skador i trädet och minska risken för det dör.

Detta basplattform kommer att fungera ungefär som en grund för ett hus, och nästa steg blir att lägga ett golv. För att bygga ett Treehouse som ser ut och känns mer som ett riktigt hus, du vill använda riktiga durkarna, eller till och med lövträd. När golvet är på kommer du att uppföra murar, som för större hus bör byggas på marken och sedan lyftes upp på plats och fäst. Taket är ofta för upp i trädet, speciellt när du vill bygga ett Treehouse där delar av trädet kommer in genom taket, eftersom du kommer att behöva mycket exakt bygga taket runt dessa grenar för att säkerställa en tätning.

Efter ram Treehouse har byggts kan du lägga till valfritt antal trim objekt. Dörrar, fönster, däck, räcken, trappor, stegar, och även interna apparater, vvs och el kan alla läggas till. Himlen är gränsen för att bygga ett Treehouse, och vissa människor har byggt flera rum treehouses med flera berättelser, och exotiska inslag. Se till att kontrollera dina lokala byggnormer dock att se vilka tillstånd som kan krävas för att bygga något mer än de enklaste icke beboelig strukturer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.