Hur kan jag bli av med mygg?

Av alla flygande skadedjur, kan knott vara det mest irriterande. Även om de är ofarliga, sväva de och surr runt våra huvuden, kör oss galna. Gnats också kallas ättika flugor eller fruktflugor på grund av deras attraktion till lukten av ruttna mat. Detta förklarar varför de särskilt njuta av områdena kring avlopp och burkar papperskorgen.

knott är vanligast runt frukt, mättade krukväxter, kompost högar, och andra ruttna, stinkande livsmedel eller växter. Problemet är det finns inget sådant som en mygga. I själva verket kan en gnat lägga 2-300 ägg i 2-4 månaders livslängd. Om du ofta se knott höll sig kring din diskbänk avlopp eller soptunnan, det finns en god chans att de är lägger ägg inne i ditt hem.

Om du inte vill knott runt, måste man skära av deras mat försörjning. Detta innebär att frukt och grönsaker måste gå i kylskåp eller en behållare av buggar inte kan tränga igenom. Kontrollera krukväxter stanna fuktig men inte blöt, och de måste ha rätt dränering. Knott älskar över vattnade krukväxter. Tomma soptunnor regelbundet och inte tillåter ruttnande mat att sitta i huset. Se till att alla sopor kärl och diskbänk avlopp renas ordentligt, och inte har någon gammal härsken mat fastnat för dem. Låt aldrig smutsig disk stå i diskhon.

Din bästa tillgrips kemikalier. Snabbköpet och järnaffärer har flera flygande insekter spray alternativ för dig att välja mellan. Bara om någon av dessa kommer att ta hand om ditt gnat problem. Kontrollera på baksidan av etiketten att vissa är det inte skadligt för husdjur. Om ditt hem upplever ett fullskaligt angrepp, kan du behöva titta på en imma produkt. Detta kommer att kräva att du isolera skåp och överallt mat och köksredskap lagras. Var noga med att ta husdjur och lämnar huset för dagen.

Du kan också bli av med mygg med hjälp av produkter som finns i hemmet. Eftersom de dras till doften av ättika, fylla en burk med ättika och peta hål i locket. Den knott kommer klättra i burken, men de kommer inte att kunna klättra ut. För dem som finns kvar i huset, försöka sätta vegetabilisk olja runt din diskbänk avlopp. Knott befinner sig beläggs i oljan inte kommer att kunna rasen. Om du inte är intresserad av att eventuellt igensättning ditt avlopp med vegetabilisk olja, hälla en kopp ammoniak ner din diskbänk lär bli av med alla flugor höll sig kring detta område. Låt det sitta ett par timmar innan du använder sjunka igen.

knott är en källa till irritation för många, men du behöver inte låta detta hända dig. Kassera mat ordentligt och inte över vatten dina krukväxter. Om gnats skaffar i huset, agera snabbt innan en eller två buggar bli ett angrepp. Spara dina irritation efter något annat . . . som myggor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.