Hur installerar jag vinylbeklädnad?

Det första du måste göra innan du installerar vinylbeklädnad är att förbereda en yttervägg. Om de är täckta med något annat än trä, men den behöver tas bort. När du installerar vinylbeklädnad, måste det spikas in i något fast, helst någon form av trä. Det är dock fortfarande en bra idé att täcka utsidan av huset med isolering. Lyckligtvis kommer detta isolering i längder på femtio meter och bredden på endast fyra meter gör det enkelt att installera.

När detta är gjort är det dags att bestämma var man ska börja installera vinylbeklädnad till ditt hus . Det bästa sättet att göra detta är att få en plats nivå och ett spö. Placera webbplatsnivå på ett stativ och nivå den med hjälp av bubblan högst upp. Be någon stå bredvid huset på ett av hörnen med stången, dra hårkorset till den lägsta punkten av den yttre väggen, och göra ett varumärke och köra i en spik. Sväng webbplatsnivå till det andra hörnet av huset. Markera var hårkorset i nivån gått in i väggen och kör en spik där. Knyt ett snöre på en av spikarna och sträcka ut den över hela väggen till den andra spiken, vilket kommer att ge dig din utgångspunkt.

Innan du installerar den första raden, måste du få en utgångspunkt remsa på väggen på den nivå linje du just har skapat. Ner på första raden av uppställnings låser i remsor. Tillsammans med detta, installera "J" trim runt fönster, dörrar och längs bjälklaget. Vid montering av trim runt dörrar och fönster, mitra de övre hörnen och låt överdel överlappar den vertikala bit för att hålla regnvatten från att rinna bakom rangerbangård. En annan bit av trim för att installera är det utvändiga hörnet. Använd galvaniserad takläggning naglar och inte köra spiken hela vägen till sidospår eftersom vinylbeklädnad utvidgas och med vädret. Stoppa nageln kort av rangerbangård gör det möjligt att röra sig utan att skada den. Med start band på plats, är du redo att börja mäta och skära till installera vinylbeklädnad på utsidan av huset.

vinylbeklädnad skär lätt så ett bra par tenn snips kommer att göra susen fint. Med hjälp av en mindre par för trim bitar ger dig ett mer exakt snitt. Vid mätning och klippa vinylbeklädnad, alltid stanna i längd med minst? Tum. Vara säkra på att alla de nedskärningar som du glider in i "J" kanal tillräckligt för att dölja minska. När slutet skär är på "J" kanal i ett fönster eller dörr, klippa rangerbangård där spikning remsan uppfyller rangerbangård så det kommer att glida bakom "J" kanal, håller den på plats.

sista stegen för att installera vinylbeklädnad är i bjälklaget och ramp. Det brädfodring material för bjälklaget är annorlunda än vad appliceras på väggar, sitter i ett "J" kanal längst upp i väggen och är kryssade till nederkanten av trä ramp med klädsel naglar. Den slutliga ansökan för att installera vinylbeklädnad är ramp. Klipp naglarna som är samma färg som rangerbangård används för att avsluta projektet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.