Hur installerar jag vindstrappan?

en vind som är svår att nå normalt inte är särskilt användbar för husägare, och det är där vindstrappan kommer in i bilden Det finns flera typer tillgängliga och många kan installeras utan användning av ett professionellt företag. Nedrullningsbara steg är några av de vanligaste som installeras av husägare, men det är oftast rekommenderas att minst en annan person hjälpa till med installationen.

Typiskt att det första steget installera nedrullningsbara vindstrappan bör läsa instruktionerna som ofta kommer med dem. Du måste sedan bestämma var att placera stegen, eftersom dess placering bör ge gott om utrymme och utrymme för att bekvämt klättra uppför trappan. Placera stegen där det kommer att installeras. Verktyg som vanligen används för installationen inkluderar en ficklampa, hammare eller borrmaskin, skyddande öga slitage, ett måttband, en såg, två 1 tum (ca 2,5 cm) med 4 tum (ca 10,2 cm) skivor och ca 20 träskruvar. Du bör placera i vindstrappan inne på vinden medan du förbereder området.

De flesta vindar innehålla ett diagram eller dimensioner för att inleda, så du kan justera detta med skruvar och spår kontur i taket . Du kommer då att skruva två 1x4 brädor från ena sidan av vinden öppning mot den andra, med hjälp av kvarts tum distanser så att styrelser är strax under taket. Tryck försiktigt på vinden steg ner från vinden och vila dem mot de två korten, vilket gör att de är centrerade.

Attic steg brukar komma med ett gångjärn på ena sidan, och du bör nästa ställe som sidan mot utformningen medlem i vinden öppnandet. Du bör då bifoga utformningen medlem stegen genom att skruva genom ramen. Varje sida på vindstrappan normalt bör få minst tre skruvar ordnade i en stegvis mönster för bästa hållbarhet.

En av de sista stegen är att såga bort eventuella återstående delen av trappan, om de är för hög för taket. Det sista steget är att ta bort två brädor som var fastskruvad i början av projektet när de bara var där för stöd och korrekt placering av stegen. Nu bör du ha funktionella nedrullningsbara trappan för din vind. Om du är intresserad av att spara uppvärmd eller konditionerad luft i ditt hem, kommer nästa projekt som kan vara isolerande området kring nya steg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.