Hur återställer jag möbler?

Det finns flera sätt att återställa möbler. Innan du börjar ett projekt är det viktigt att utvärdera musikstycket i fråga om ålder, värde, material och hur du vill använda den. Svaren på dessa frågor kommer att peka på de bästa teknikerna för dina möbler och situation. I allmänhet Tekniker återställa möbelserie från mindre till mer intensiv i hur de permanent ändra möbler.

Det första steget i att återupprätta möbler är att bestämma värdet och betydelsen av en viss pjäs. De tekniker som används för att återställa en 25 år gammal massproducerade trä presidium kommer att skilja sig från vad du vill göra med en en-av-en-slag pjäs som är mer än 200 år gamla. När du arbetar med antika trämöbler, är det viktigt att komma ihåg att mindre är ofta mer. Insatser som måleri, slarvig lim arbetstillfällen, kan ändring eller fordonsreparationslackering devalvera väsentligt en antik.

Det enklaste behandlingar för att återställa strukturellt sund trä antikviteter är att lägga en bra vax kvalitet klistra in och att rengöra, reparera eller ersätta hårdvaran. En god kvalitet klistra vax, finns på din lokala järnaffär, kan göra underverk på ett skadat trä finish. Under årens lopp kan rattar och drar bli korroderade, skadat eller inkompatibelt. Ta bort dem för rengöring eller användning som är lämplig ersättare kommer att hjälpa.

När antika trämöbler behov strukturella reparationer, utvärdering av en expert kan vara nödvändig. Kom dock ihåg att kostnaden för experten återställande är dyrt och i termer av ren penningvärde, bara värt för mycket gamla möbler. Även om de flesta människor tänker på fordonsreparationslackering första är detta inte alltid det bästa alternativet för att behålla karaktären och värdet av en antik.

Om du väljer att återställa möbler själv, göra en grundlig kontroll av alla leder och stöder. För att bevara värdet av antikviteter bör du försöka använda material som liknar de som används på möblerna ursprungligen. Till exempel, om du behöver nytt lim något, inte använder super-lim. I stället söka ett lim speciellt avsedd för antikviteter, eller det lim som vanligen användes på möbler när din pjäs gjordes.

För att återställa andra möbler, får mer drastiska metoder vara användbara. Om det primära målet är att göra en del användbara, eller att ändra dess utseende, då strukturella reparationskostnader plus målning är antagligen den väg att gå. En annan teknik för att återställa möbler är förändring. Till exempel kanske du vill sänka en sängram eller bord genom att klippa av benen. Re-tapetsering och ersätter skumgummistoppning kan vara ett utmärkt sätt att återställa en gammal stol eller soffa och ge den ett helt nytt utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.