Vilka är de bästa hundar?

Det är en urgammal fråga. Vilka är de bästa hundar? Svaret på denna fråga varierar beroende på vad en person söker i en hund. Att få en hund är ett stort åtagande som en person måste ta på allvar. Ta dig tid och fundera över vad du söker i sällskapshundar.

Människor med barn måste allvarligt överväga en hunds temperament. De bästa hundar för barn är ett som är lättsam med en vänlig läggning. Bra hundar är de, i likhet med Beagle och Collie, som är tillräckligt små att de inte hotar barn men är inte så små att de är skrämmas. Golden Retrievers alltid villiga att spela och är mycket förtjust i barn.

Om en person söker en kamrat för en äldre person, anser hundar som är energisnåla. Energisnåla hundar definieras som hundar som kräver en timme eller mindre mänskliga ledde övningen. En äldre person kanske inte kan ge långa promenader varje dag. Energisnåla hundar inkluderar den amerikanska bulldoggen, Bichon Frisé, Corgi, Pekingese och Chihuahua.

När du letar efter hundar som övning kamrater, betrakta Jack Russell Terrier, Dalmatiner, Border Collie eller Golden Retriever. Dessa hundar behöver minst 4 timmar av fysisk aktivitet varje dag för att frodas. Om inte utövas regelbundet kan dessa hundar vara destruktiva. De kräver en hel del träning och tålamod, men belöningen är värda det.

Om att ha ett rent hus är högsta prioritet anser hundar som inte byggnad. Dessa inkluderar Affenpinscher, Bedlington terrier, Bergamasco, maltesiska och toypudel. De kräver mycket pälsvård och uppmärksamhet, men kommer att betala tillbaka med oändliga kärlek.

vakthundar gör stora hundar för personer som söker för fysiskt skydd, om det är att de lever i ett dåligt område eller bor ensamma. Doberman Pinschers är bra vakthundar för människor som har möjlighet att ge dem en stor mängd motion, eftersom de är mycket högt energiinnehåll. Mastiffer är tysta vakthundar som inte kommer att tänka två gånger om knackar en inkräktare till marken. Grand Danois, men tillgiven, gör stora vakthundar för folk som bara letar efter ett avskräckande.

Ganska mycket någon hund kan göra stor sällskapsdjur så länge en person kan ägna tid och uppmärksamhet som krävs för att träna honom. En person måste överväga vad de kan ge hunden tillbaka. En hög energi hund kommer aldrig att göra ett bra sällskapsdjur för en person som gillar att ströva omkring hela dagen. En ivrig vandrare kommer inte att nöja sig med en låg energi hund. Allt som krävs är ett lite forskning och omtanke.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.