Vad försvinner Trappor?

Disappearing trappor finns några konfiguration för trappor som kan användas för att flytta från en våning till en annan, men är inte fastställt på plats permanent. Vissa utformningar för dessa typer av trappor kräver upprullningskraften sektioner som luckan och kan vara infälld i golvet mellan de två nivåerna. Andra konstruktioner kräver trapphus att lägga sig för en mer eller mindre platt läge mot en vägg.

med alla typer av försvinna trappor är målet att den är lättillgänglig från en nivå eller våning till en annan, utan att ta upp det utrymme som vanligen avsätts för permanent trappor. Den dra ner trappan mönster som används i många vindar är ett utmärkt exempel på att försvinna trappor. Med enkel taket tillgång, är trapporna dras ner, vikas och användas för att stiga upp till vinden området. När de enskilda bladen vinden med fallande trapporna, de är refolded och indragen i taket igen.

En vind trappa av denna design funktioner med hjälp av fjädrar som gör infällning processen enklare. Anses vara säkrare än att använda en vind stege, dessa vindstrappan tar ingen golvyta när den inte används. Den ringa storleken på dessa ihopfällbara trappor gör dem idealiska för placering i hallar eller andra områden i hem där de är lättillgängliga för att nå, men ur vägen vid något annat tillfälle.

glidande trappan är också en form att försvinna trappor. Att använda en ram som inte är till skillnad från dem en gång vanligen används med nödutgångar om utsidor av byggnader, skjutbara trappor brukar glida utåt och nedåt vid behov, men kan vara infällda i en vägg eller i tak när den inte används aktivt. Trappor av denna typ är gjorda av lätta men robusta material, vilket gör det relativt enkelt för alla att gå i trappan på plats när det behövs.

Wall kramas trappor är en annan form att försvinna trappor som ger nytta utan att ta upp mycket utrymme. Med denna konstruktion i trappan steg gångjärn mot väggen. De styrkande nätverk för steg är fästa mot väggen och ofta drivs med en liten hydraulmotor. När den aktiveras, det stödjande balkar långsamt svänga bort från väggen och i låst läge.

När ramen är på plats, stegen för denna typ av försvinner trappor lägre på plats, passa in skårorna på ramen. Detta bidrar till att lägga till stabilitet i den övergripande strukturen och också gör det mindre möjligt för ett enskilt steg att glida på sin plats under användning. När trappan inte behövs kan de vikas prydligt mot en vägg, frigöra golvyta.

Trä och olika typer av metall används i skapandet av försvinna trappor. För konstruktioner som inte är helt dolda finns det oftast vissa ansträngningar för att göra enheterna verkar vara någon form av konst eller design element i rymden. Fällbara trappor som är uppbyggda för att krama väggen verkar ofta vara någon typ av vägg konst när den inte används.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.