Vad är svärmar termiter?

termiter med vingar kallas swarmers . Svärmande termiter har en kropp indelad i två delar, med fyra vingar lika långa. Swarmers är specialiserade medlemmar i en termit koloni, vars uppgift det är att föröka arten. De kallas swarmers eftersom de rör sig och agera som en enhet, som bildar nya kolonier snabbt och effektivt. Det finns tre kända typer av svärmande termiter: underjordiska, Formosiska och drywood.

Subterranean termiter de vanligast förekommande termit i Nordamerika. Detta termit livnär sig på marken, bomull, papper, träd, rötter borste och trä. Även underjordiska termiter har en genomsnittlig koloniernas storlek på 30 till 40 tusen medlemmar, är det inte ovanligt att hitta kolonier så stor som 5 miljoner. Under våren månaderna, swarmers fram att sprida ut och recolonize. En standard underjordiska termit swarmer är 1 /4 (6,35 cm) till 3 /8 (9,52 cm) av en tum lång och kol svart till blekgul.

Formosiska termiter har sitt ursprung i Formosa, har Taiwan och har transporterats till USA, där de trivs på varma och fuktiga förhållanden i söder. Arten är också känd som super termiter, eftersom de kan konsumera ett pund (4,5 kg) av trä varje dag. När swarmers i gruppen flytta, kommer de att göra ett fågelbo i alla tillgängliga ihålig utrymme i ditt hem. En standard koloni kommer att innehålla ca 70. 000 svärmande termiter, med var och en om 15 till 30 ägg per dag. En standard Formosiska termit är 1 /2 tum (1,27 cm) lång, gulbrun till färgen och täckt i små hårstrån.

Drywood termiter är så därför de bor och trivs i torr ved. Denna art av termit kan hittas i äldre möbler, trägolv och bakom gipsvägg, där de äter på reglarna i huset. Drywood termit kolonier är ofta mycket mindre än andra arter av termiter, men det kan finnas flera kolonier i ett hus. Drywood swarmers varierar i färg från mörkt brun till ljust gulaktig tan, med klar eller rök grå vingar. En fullvuxen drywood swarmer är ungefär 7 /16 av en tum (1,1 cm) långa.

Som med alla arter av termiter, är förebyggande den bästa metoden för termit kontroll. Detta gäller särskilt för dessa tre arter beror på mängden svärmande termiter per koloni och den hastighet med vilken de förökar sig. Använd virke i byggandet av nya bostäder och praxis bete i befintliga strukturer. När ett angrepp sker, är det mycket svårt och dyrt att stoppa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.