Vad är panelen Track Blinds?

panelen spår mörkarna är en typ av fönster som täcker speciellt lämplig för stora fönster och dörrar. En panel av material är ansluten till en glidande spårsystem, vanligtvis med hjul för smidig drift. Spåret är monterad ovanför fönster eller dörr ram. Panelen kan öppnas eller stängas med en enkel trollspö att skjuta den längs spåret.

Panel låt mörkarna är relativt nya på fönster som täcker arenan och konkurrera med venetianska och lamellgardiner. Fördelar med att använda en panel spår blind innehålla mindre damm samlas in, att underlätta utbyte, minimal rörlighet och flexibilitet i inredning. Säkerheten för barn och husdjur kommer ofta in i bilden med fönster behandlingar. Panelen spår persienner hålla oro för säkerheten på avstånd eftersom de vanligtvis drivs av en käpp stav, inte dinglande sladdar.

Panel låt mörkar bor mestadels statiskt med banan ger stabil placering, minska blind brott och ersättningskostnader. Vissa modeller erbjuder vägda panel bottnar att hålla panelen sträckt med hjälp av gravitationen. Panelerna ger en ren, elegant utseende och tillverkas i en mängd olika material och mönster. Mörkarna är vanligtvis tillgängliga i tyger, ren väver, vinyl, och vävda eller massivt trä. Vinyl persienner är mest populära i kök och bad, där fukt är ett problem. Föräldrar till små barn kan uppskatta enkel rengöring vinyl skivor, som kan torkas av med en fuktig trasa eller svamp.

Ibland är paneler fästs med kardborreband ® på spåret, vilket gör avlägsnande och reattachment lätt. Villaägare eller kommersiella fastigheter personal enkelt kan byta en trasig panel. Detta möjliggör också utan problem säsongsbundna förändringar i inredningen. Installera panel låt mörkar tar minimal färdigheter. Dessutom gör spåren inte ta upp mycket utrymme ovanför fönster eller dörr.

Panel låt mörkarna är också lämpliga och billiga som rumsavdelare. Deras modernt utseende, enkelhet och låga kostnader är attraktiv då tunga, skrymmande rumsdelare är oönskad eller är det inte möjligt att bygga en mur. Storlekar kan anpassas beroende på rummets storlek. Som med paneler täcker fönster och dörrar, kan husägare välja mellan fast eller ogenomskinliga stilar beroende på önskad mängd av privatlivet eller ljus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.