Vad är konkreta verktyg behövs?

konkreta verktyg behövs är en process som används för att skapa ett mönster i färsk hälls betong eller i en konkret överlägg tillämpas på en befintlig betong installation. När denna process fungerar väl, kan resultatet bli mycket estetiskt tilltalande, att skapa en illusion av ett kaklat, kullerstensbelagd, eller på liknande sätt mönstrad yta. Människor kan göra konkret verktyg behövs på egen hand, om de är skickliga hantverk, eller så kan de hyra företag som kommer att ge verktyg behövs som en del av betong installationstjänster.

Till stencil betong, en stencil noggrant tillämpas på betongunderlag eller en overlay. Den fasta delar stencilen skapa "murbruket" av mönster, med schablonen trycks in i betong med en roller för att skapa en upphöjd mönster. Sedan kan en färg härdare ska strös över den schablonen. Färgen härdare färgton de utsatta områdena betong. Som konkreta börjar företaget upp, kan en rulle köras över utsatta områden för att skapa en struktur utseende, eller så kan de lämnas slät, beroende på personlig smak.

När betongen är torr, stencilen kan tas bort. De områden av betongen som omfattas av schablonen kommer att vara infällda, och kommer att behålla färgen på den ursprungliga betong pour. En yta kan användas till ytan för att täta betong och skapa ett önskat estetiskt utseende, t. ex. en antiqued eller mycket glänsande look. Avslutade konkreta verktyg behövs för projekt kan se mycket realistisk, gör att människor kan ge sken av sten, tegel och annat material golv från vanliga betong.

Schabloner för betong kan bara användas en gång, eftersom de tenderar att bli skadad under verktyg behövs för processen och de lyfts upp ur den färdiga produkten. Schablonerna kommer i stora rullar, och det är viktigt att anpassa stenciler försiktigt så att mönstret har kontinuitet. Att schablonen måste också trimmas bort från kanterna på de konkreta så att den kan expandera något i de konkreta expanderar medan det härdar.

Betong är ett populärt material för golv, eftersom det är mycket slitstarkt , och det kan installeras över uppvärmning och kylning med lätthet. Betong är också relativt billigt. Många människor är inte intresserade av betonggolv, eftersom de har en bild av tråkiga grå färg av konventionella betong, konkret verktyg behövs för att man kraftigt kan liva upp en våning, och besökare kan vara förvånad över att den färgglada, texturerat golv faktiskt är följden av konkreta verktyg behövs .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.