Vad är isolerade Gardiner?

också känd som termisk gardiner eller draperier, isolerade gardiner klädda paneler som är avsedda att hjälpa blockera utanför ljus samtidigt bidra till att göra processen för uppvärmning och kylning en utrymmena mer kostnadseffektiva. Finns i många olika färger och mönster, kan dessa energieffektiva fönster behandlingar användas i hemmet och inställningar kontor lika lätt. Även dyrare att många andra typer av gardiner eller draperier, isolerade gardiner ofta spara tillräckligt på strömmen räkningar att betala för sig själva på mycket kort tid.

I struktur, isolerade gardiner normalt ett två-lagers design som kombinerar en dekorativ frontpanel med en baksida som minimerar luftflöde samt ett effektivare bakgrund blockering kvaliteter paneler. Som ett resultat av gardinen panel eller skivor är särskilt användbara när det finns en önskan att skapa en bekväm miljö inuti genom att blockera införsel av kall eller varm luft på grund av små brister runt fönster skärp eller skjutdörrar. Dessutom kan blockera solljus förenkla processen för att hålla ett innerutrymme bekväm genom att hindra ljuset från uppvärmningen av kupéutrymmet.

Isolerad gardiner tjänar också syftet att öka integriteten. Medan många fönster behandling mönster kommer delvis skymmer av en interiör, finns det ofta fortfarande skapandet av skuggor eller siluetter som kan ses från utsidan. Med tyngre två skikt och konstruktion av isolerade fönster behandlingar kan ingen urskilja konturerna av möbler, ljuset avgetts av lyktor eller TV-apparater, eller siluetter som invånarna flytta fram och tillbaka vid fönstret.

Människor som arbetar nätter upptäcker ofta att hänga isolerade gardiner i sovrummet gör det mycket lättare att lösa i lugn sömn i dagsljus. Förutom att effektivt blockera utanför ljuset, hjälper de tyngre utformningen av tyg också att dämpa ljudet. Denna fördel kan minimera många av de ljud som gör det svårt att uppnå djup sömn, som skällande hundar, gata ljud, eller människor klippa gräsmattor.

Även isolerade gardiner gång var mer funktionell än dekorativ, panelerna i dag finns i en mängd olika mönster och färger. På frontpanelen på gardinen kan skapas med bara om någon typ av material, textur, eller färgschema. Detta gör det möjligt för isolerade draperier för att passa in i någon inredning, från en tillfällig den till en formell matsal.

I fråga om kostnader, isolerade gardiner är dyrare än kan andra typer av draperier eller paneler gardin. Men gardinerna kräver oftast inga extra omsorg och tenderar att varar mycket längre än andra fönster behandlingar. Många modeller kräver ingenting mer än regelbunden rengöring med dammsugare för att avlägsna damm och en enstaka resa till en kemtvätt för att upprätthålla ett nytt utseende. Även gardiner av detta slag en gång hade en tendens att tonas ner, nyare tyg smälter gör det möjligt att njuta av färgglada isolerade paneler som håller färgen även med konstant exponering för naturligt solljus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.