Vad är hållbar Homes?

Hållbara hem är de som innehåller hållbar eller återvunnet byggnadsmaterial i designen. De använder också förnyelsebara energikällor där så är möjligt, och lita på miljövänlig inredning, färger, apparater och rengöringsprodukter. Invånarna i hållbara bostäder också ofta att försöka införliva hållbar livsmiljö i deras vardag. De ser efter nya sätt att krympa avfall, spara energi och minska sina koldioxidavtryck. Detta är ofta uppnås genom att använda mindre vatten, mindre el och mer miljövänliga produkter så ofta som möjligt.

Även kallad "gröna hem", "miljövänliga bostäder", "hållbart byggande" och "sol hus," hållbar bostäder är i allmänhet bra för miljön som de förlitar sig på de fem grundläggande principerna om hållbar arkitektur och hållbart byggande. Hållbar hem använda jordens naturliga resurser klokt och förbättra inomhusluftens kvalitet. De optimera användningen av solen och använda marken på ett ansvarsfullt sätt. Hållbara hem är högpresterande, fukttåligt bostäder.

Hållbara hem är inte bara grönt på insidan, men de är också grönt utanför. Detta innebär att ägarna till gröna byggnader, oavsett om de är kommersiella, flerfamiljshus, eller allmänheten, och ägarna till gröna hem kommer ofta att använda alla naturliga bekämpningsmedel och konstgödsel istället för kommersiella produkter för landskap, gräsmattor och trädgårdar. De är också mer sannolikt att kompost. Många husägare kommer att plantera träd och buskar på den norra exponeringstid skapar ett naturligt vindskydd, och de kan också ge en liten del av deras gräsmatta att växa vilt i syfte att ge en naturlig livsmiljö för fjärilar, fåglar och andra djur.

Många förmåner erbjuds av hållbara bostäder, men den största fördelen är hur det bidrar till att minska utsläppen. I USA, genomsnitt hem generera 20 procent av landets utsläpp. Genom att välja ett hållbart hem, kan grön villaägare bidra till att minska växthusgaser läggas till atmosfären.

Hållbar bostäder kan byggas från grunden prefabricerade eller eller en befintlig hemsida kan omvandlas till ett hållbart hem. Prefabricerade hem, såsom den modulära Glidehouse ® kan sättas upp var som helst. Dessutom kan de erbjuda en förkortad hållbart ramkonstruktion tid, färdigpackade grön levande lösningar och högkvalitativ och hållbar arkitektur design.

Människor som är intresserade av att leva ett grönare livsstil, men som behöver har inte resurser att bygga ett nytt hållbart hus kan förbättra hållbarheten i en befintlig struktur. Green Building nybörjare kan omvandla ett område i deras hem eller lägenhet på en gång, medan andra kan hyra en grön byggnad som kan hjälpa med en byggnad översyn. Några av hållbara material och möbler som vanligen används i hållbart byggande eller vårda inkluderar takfläktar, trippel spröjsade fönster, återvunnet virke eller naturliga golv, kompakta lysrör och isolering tillverkade av bomull, mineralull eller cellulosa. De är naturliga material som mineralull är tillverkad av naturlig sten eller masugn slagg-en biprodukt av tillverkning av stål, och cellulosa är tillverkad av återvunnet tidningspapper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.