Vad är gummi golv?

En husägare som söker prisvärda och hållbara golv som kan stå upp till alla möjliga omständigheter skulle göra klokt i att överväga plattor gummigolv. Gummigolv finns i en mängd olika alternativ, men plattor är bland de enklaste att installera. De flesta är gjorda i ett samverkande sätt så att de är lätta för en vanlig människa att installera utan användning av illaluktande lim eller specialverktyg. De finns i en mängd olika former och storlekar för att möta både inomhus och utomhus behov, och kan göras för att matcha nästan alla behov eller inredning.

Gummi golvplattor används oftast i starkt trafikerade områden där en lätt rengöring är en prioritet. Av denna anledning anses de vara det perfekta valet för en källare, verkstad, garage eller ens ett hem gym. Vissa gummi golvplattor har tagit upp ytor för att förhindra halka, och dessa är perfekta för områden där vatten är en faktor, t. ex. en lera rum eller uteplats. Liksom andra gummiprodukter, gummi golvplattor komma med en distinkt lukt som minskar med tiden, vilket kan göra dem ett problem för dem som är känsliga för dofter.

I en push för mer miljövänliga hemma alternativ, har många företag börjat tillverka sina gummigolv i helt eller delvis av återvunnet gummi. Detta gummi kan komma från en mängd olika källor, bland annat gamla däck och tennisskor. Även tanken på att köpa återvunnet gummi plattor är tilltalande för dem som vill göra sina hem mer "grön" processen för raffinering och återvinning gummi förbrukar stora resurser som kan göra att golvet är mindre miljövänlig än den verkar.

I vissa fall är gummi nålfiltsplatta inte det bästa alternativet på grund av både kostnads-och installationsprocessen. Ett annat alternativ är gummigolv som görs i form av stora, utrullning mattor som kan fällas vid behov eller fästs permanent med lim. Gummimattor har en del av samma fördelar av gummi plattor, inklusive stötdämpning och brusreducering. Gummi golvplattor och Mats har också fördelen av att vara en mer "fjädrande" yta än andra golv alternativ med liknande egenskaper, vilket gör det enklare och bekvämare att stå och röra sig.

Priset på kakel gummigolv varierar beroende på kvalitet, tjocklek och källa till gummi. Det kan kosta så lite som $ 1,50 amerikanska dollar (USD) per kvadratfot för tunna samverkande golvplattor till 10 USD per kvadratfot för tjocka, återanvända förregling brickor. För dem som inte vill installera kakel själva kan det vara en god idé att söka hjälp från ett hem förbättring butik där personalen är utbildade för att hjälpa beräkna hur mycket kvadratmeter som behövs och rätt tjocklek.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.