Vad är gräsklippare Delar?

Det finns ridning gräsklippare, push gräsklippare, självgående gräsklippare, elektriska gräsklippare, och till och med robotiserade gräsklippare. Var och en av dem har diverse funktioner som sidoutkast, bakutkast, utsläpp väska lastning, flera hastigheter, justerbar höjd, och flera färger, men alla innehåller i huvudsak samma gräsklipparen delar som krävs för att göra jobbet. Dessa grundläggande delar är:

Bostäder och Hjul

chassi, boende, eller ram är vanligtvis består av stål, även många stödjande gräsklippare delar blanketter av harts-plaster med värme och vibrationer resistenta egenskaper. Äldre gräsklippare har byggts av trädelar gräsklippare med stål parentes. Oavsett design, vilar gräsklipparen bostäder ovanpå någon form av axel-anslutna hjul, säkert omfattar alla rörliga delar gräsklippare-särskilt hög hastighet skärbladen-och någonstans ger för utsläpp av gräsklippet.

verksamhetsutövarens system

Det finns också ett system av delar gräsklippare byggd med operatörens bekvämlighet och säkerhet i åtanke. När en person driver en gräsklippare push gräsmatta finns ett sortiment av slangar eller inramning-vanligtvis tillverkade av stål-bildar ett styre med praktiska kontroller sträcka sig högre och bakom gräsklipparen på en bekväm höjd och avstånd gör det möjligt för operatören att stå upprätt medan promenerar i en avslappnad hastighet. Åkgräsklippare är stora och mer komplexa och ge operatören att sitta ner medan du kör och inkludera en noggrannare styrning. Robotic gräsklippare har en konsolen, som tillåter operatören att enkelt starta, program och stängs av. I dessa fall, sensorer funktion att klippa gräset utan mänsklig drift.

The Blades, eller slipning Redskap

När det gäller de kända gammaldags gräsklippare som rullen gräsklippare, var bladen flera och krökt (något vridna) och snurrade runt på samma horisontella axel som den axel som de var fästa på. Moderna roterande knivarna vassa blad, oftast två personer, till att snurra på en vertikal axel på en tillräckligt hög hastighet skära lätt genom gräset på en mycket snabbare samt att kunna hantera högre, fuktigare och tjockare gräs än de konventionella rullen gräsklippare klarar. Det finns också komplexa bladet system kallat flera blad eller gäng avsedda slåttermaskiner att dras av fullt utvecklad traktorer men dessa är normalt inte används på gräsmattor. De är mer lämpad för stora kommersiella minskad sysselsättning.

Kraftkällan

Kraftkällan för rullen klipparen är det mänskliga trycka den. Kraftkällan för en roterande gräsklippare om drog, självgående eller ridit, är en motor. Motorn kan vara en standard gasmotor, en två-cykel motor som använder en gas-och två-cykel oljeblandningar, eller en elektrisk motor som använder en ombord batteri eller lång förlängningssladd till ett eluttag.

Ytterligare delar finns på en gräsklippare kan omfattas av valfria funktioner såsom hastighet kontroller, justeringar höjd, utsläpp bilagor väska och till och med anslutningar eller som innehar parentes för personlig operatör enheter som dryckesförpackningar eller elektroniska apparater.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.