Vad är gasspis Loggar?

Gas spis loggar är tåliga syntetiska enheter som har en visuell presentation av standarden ved. Vanligtvis loggar gas används i traditionella eldstäder som har utrustats med en gas spisen och en anslutning via ett jetplan till en nytta gasledningen. Tanken bakom gasspis loggen är att värmen från en brasa i öppna spisen och även behålla en del av charmen i samband med ved brinna i en traditionell öppen spis.

Användning av skär gas spis gör det möjligt att behålla den arkitektoniska överklagande av traditionella eldstäder samtidigt dra nytta av en uppvärmning alternativ som inte lämnar bakom en stor del av aska och sot. När kopplingen skäret med hjälp av en uppsättning av gas spis stockar som ger ett medium för distribution av lågorna skapas med hjälp av naturgas sammanhanget är effekten en brand än lätt kan ändras när som helst, och kommer inte kräver täta rengöring. Dessutom loggar gasspis, senast under ganska lång tid även med frekvent användning. Detta gör att loggarna mycket kostnadseffektivt.

Liksom de tegelstenar som används i många vanliga väggmonterade gaspannor, gas-spis loggarna är tillverkade av material som är brandsäkra och hålla sig väl för en längre tid. Stockarna är ofta gjorda av en blandning av metaller med syntetiska ämnen som bidrar till att ge sken av sågat virke stockar, men kan stå emot den ständiga närvaron av lågor från gas munstycket. Stockarna är tillgängliga i både portad och lufta utan modeller.

Ventilerade typer av gas spis stockar har en gul låga som är mycket lik till utseende som produceras genom att bränna ved i en öppen spis. Den slutna loggar kan köpas i modeller som fungerar bra med naturgas anslutningar eller med hjälp av propan bränsle. Detta gör ventilerade loggarna ett bra alternativ för fristående spisar av metall samt traditionella tegel och murbruk eldstäder.

Vent-fri gas spis loggar frambringar en låga som är mer blå än gula, inte olikt lågan hittas med många gasdrivna utrymme. En av fördelarna med att använda ventilen utan loggar är att de kommer att producera mindre sot än ventilerade sorter. Detta leder till mindre ansträngning att hålla spisen ren.

Båda typer av gas spis loggar har fördelar och nackdelar. Många människor har en särskild förkärlek för en typ av de andra, baserat på vilken typ av eldstad som de använder och ser de önskar uppnå. Innan de köper antingen skriva, är det en bra idé att undersöka varje alternativ noggrant och gå med den typ av logg som är bäst för den öppna spisen där loggarna kommer att användas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.