Vad är flytande Lawn Fertilizer?

Flytande gräsmatta gödselmedel är en koncentrerad vätska som ger näring åt en gräsmatta. Behållaren med flytande gödselmedel måste vara ansluten till en trädgårdsslang för att tillämpa den. En kombination av vatten och gödning spray används till gräsmattan så att gräset får viktiga näringsämnen.

Med en flytande gräsmatta gödselmedel gör att gräsmattan att ta upp näring snabbt. På ett sätt är gräs som en person, den behöver näring för att överleva. Även gräs får det mesta av sin näring från omgivningen att det fortfarande hjälp utifrån för att växa grön och frodig. Många husägare som vill ha en vacker gräsmatta föredrar att ge det en extra knuff framåt genom att använda gödselmedel. Dessa gödselmedel innehåller en blandning av kväve, kalium och fosfor. Samvetsgranna husägare generöst strö gödsel på sina välskötta gräsmattor så att deras gräs är klara och färgstarka.

tillsatta näringsämnen gödselmedel finns det goda skäl. Alla tre näringsämnen som finns i gräsmattan gödselmedel arbeta tillsammans för att förbättra utseendet och kondition på en homeowner's gräsmatta. Är till exempel kväve ingår i alla gödselmedel på grund av dess förmåga att få gräs grönt. Det hjälper gräsmattor tjockna, öka deras allmänna hälsa. Friska gräsmattor är mer skickliga på att bekämpa både insekter och skadedjur. Kalium uppmuntrar hjärtlig rötter och blad, vilket gör det enklare för gräset att stå emot torka, kyla, sjukdomar och andra attacker. Fosfor hjälper rötterna att växa sig starka.

Alla gräsmatta gödselmedel innehåller denna kraftfulla trion, men flytande gräsmatta gödselmedel är ett populärt val, trots dess höga kostnader. Av detta skäl kan de med stora gräsmattor besluta att använda andra typer av gödningsmedel i syfte att spara pengar. Flytande gräsmatta gödselmedel är en blandning av snabbverkande kemikalier, men effekterna är inte långvarig. I själva verket ofta tillämpningar är nödvändiga för att husägare vill odla en vacker gräsmatta.

Innan beslut fattas om att köpa en gräsmatta gödselmedel bör husägare överväga en rad olika faktorer. Klimat, tid på året, jordtyp, grästyp och gräsmattan skick diktera vilken typ av gödselmedel som har det slutgiltiga behövs. Dessa faktorer bör vägas innan de köper någon form av gödningsmedel.

Flytande gräsmatta gödselmedel är enkel att använda eftersom den husägare enkelt kopplar behållare till en trädgårdsslang. Det finns ingen anledning att släpa tunga väskor av granulat av gödsel runt gården. Det finns inte heller någon risk för att bränna en gräsmatta eftersom endast en liten mängd kväve som frigörs på en gång. Eftersom det är snabbverkande, kommer ofta i en engångs behållare, och ansluter till en genomsnittlig trädgårdsslang, är flytande gräsmatta gödselmedel ett klokt val för många konsumenter. Villaägare bör noga överväga sina alternativ innan man beslutar om inköp av en viss typ av gödselmedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.