Vad är flerfamiljshus Homes?

flerfamiljshus hem strukturer som byggts speciellt för att ge mer än en familj att bosätta sig i dem, var i separata boende. De två vanligaste typerna av flerfamiljshus hem är duplex och en eller två våningar lägenhet eller villa, komplex. Även höghus säkert hus flera familjer, de vanligtvis inte ingår i denna kategori.

En dubbelsidig ofta ser ut som två villor placerade bredvid varandra. Skillnaden är att dessa två hus har en gemensam vägg. De flesta någon typ av hem kan byggas som en duplex, från en traditionell tegelsten ranch hem till ett tre våningar stuckatur bungalow. Oftare än inte, båda sidor av duplex har nästan identiskt golv planerna, så de verkar vara en spegelbild av varandra, både inom och utanför.

Ibland finns det variationer på duplex, som en tri-plex, som inrymmer tre familjer, eller en Quadro-plex, som rymmer fyra olika familjer. Sådana enheter kan fortfarande ligga sida vid sida eller de kan ha en annan konfiguration, till exempel två enheter på bottenvåningen och en på toppen. Ibland en av enheterna är i källaren med de andra direkt ovanpå den. Denna typ av konstruktion kallas piggy-back.

Condominium eller lägenhet komplex, som även betraktas flerfamiljshus hem, finns i olika former och storlekar. Det kan vara svårt att se att en sådan byggnad är ett flerfamiljshus hem genom att bara titta på utsidan. Dessa strukturer kan ha en central framdörren och liknar en mycket stor enda familj hem. Andra kan ha olika dörrar och garage framför varje enhet, dessa bygger ofta påminner om en rad med radhus.

Ofta flerfamiljshus hem har ett separat bakgård för varje enhet. Ibland enheterna har ingen trädgård alls eller innehålla en enda gård som måste delas av alla invånare. Ofta sådana frågor beror på fastigheten linjer och hur de fördelas.

Människor som vill köpa flerfamiljshus hem kan välja att köpa av enheten eller att förvärva hela byggnaden. Det är lättare att köpa hela byggnaden om det är, eller kommer att bli ledig, men det är möjligt att köpa en med hyra hyresgäster som bor inuti. När du köper en byggnad med sådana hyresgäster, skall köparen äran vanligtvis någon existerande kontrakt. Ofta en köpare som önskar köpa ett flerfamiljshus hem ägs av mer än en familj måste förhandla en försäljning med varje enskild ägare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.