Vad är flamfri Ljus?

Även om det finns många typer av elektriska ljus, flamfri ljus hänvisar ofta till batteridrivna ljus som inte har någon typ av veke eller plast som förekommer låga. Istället dessa ljus fram en vacker, självlysande glöd, mycket lik den som produceras av vanliga ljuslyktor, värmeljus, eller vaxljus. Flamfri ljus kommer i en mängd olika former och storlekar, inklusive de nyss nämnda, och i många runda avlånga former av varierande höjd.

Många människor älskar att tända ljus, men brandsäkerheten när du använder ljus i hemmet fortfarande en oro. Detta gäller särskilt när du placerar ljus i områden som inte är under kontinuerlig övervakning, liksom badrummet, eller ett sällan använt hallen. Även som dekoration på ett bord, slog riktigt ljus över, eller gripas av yngre barnen kan skapa problem. Uppfinningen av flamfri ljus hjälper till att lösa detta problem, eftersom du får den vackra utseende av ljus med ingen av risken.

Utseendet på flamfri ljus tenderar att vara mest övertygande när du köper ljuslyktor, värmeljus eller runda avlånga ljus i olika storlekar. Med regelbunden ljus av dessa typer, lågan och veken sjunker vanligen under toppen av ljus, och ljusen avger ett sken när de är tända. Smalnar är en lite mindre effektiv i "lura" folk att tro att du har tända levande ljus, eftersom veken och lågan av vaxljus är mycket mer synliga. De kan vara väldigt vacker, dock, och definitivt säkrare.

Du kan köpa flamfri ljus från en mängd olika butiker. Candle butiker säljer nu dem med större och större frekvens, och de är tillgängliga online från flera källor i ett stort prisintervall. Ett par vaxljus eller oblongs kan kosta ungefär $ 25 US-dollar (USD), medan värmeljus och ljuslyktor tenderar att vara billigare.

Många undrar hur man bäst använder flamfri ljus, och det finns många förslag. Exempelvis hängde vägg kandelabrar kan blinka och lyser med dessa ljus i olika storlekar. De är, som nämnts, perfekt för platser du inte kommer att kunna hålla ett öga på. Vissa flamfri versioner även att avge en doft som kan vara trevligt för fräschar upp luktar olika rum.

Det finns gott om andra användningsområden för flamfri ljus. Använd ljuslyktor i stället för vanliga ljuslyktor i vackra glas nyanser, eller lägg dem i pumpor till Halloween. En intressant utsmyckning tips för den som vill vara miljövänliga är att placera dessa ljus i spisar som är oanvända. Du kan få den varma glöden av en eld på detta sätt, med ingen av föroreningar från trä rök. Bästa ännu, om du glömmer stänga dessa ljus av, det värsta som kan inträffa är att du måste köpa nya batterier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.