Vad är ett bra Iron renare?

Du behöver inte spendera en massa pengar för att hitta en bra järn renare. I allmänhet ger de mest effektiva verktygen rena ett järn hittar rätt i ditt hem. Det är en bra idé att rengöra ett järn regelbundet, men speciellt om du börjar känna det "dra" över kläder, eftersom detta kan innebära att det utvecklas uppbyggd eller rester. Kom ihåg, måste du alltid vänta tills järnet är helt kall innan du använder någon typ av järn renare.

Det finns tre delar till järn som behöver rengöras. Dessa inkluderar behållare, eller den tank som håller vattnet, stryksulan, som är av metall som används för strykning, och utanför hölje av järn. Att hålla dessa områden ren kommer att förhindra lukt eller fläckar från att flytta från järn till din rena kläder. Lagra järn på rätt sätt är också viktigt för att hålla den ren. Töm alltid oljebehållaren och låt den torka innan den ställs undan. Förvara strykjärnet upprätt på en torr plats.

Den första och bästa järn renare är vit vinäger. En trasa doppad i vinäger är mycket effektiva när de används för att rengöra stryksulan och ta bort rester. Du kan också använda tvättstuga eller fat rengöringsmedel blandas med varmt vatten, ammoniak, eller en blandning av bakpulver och hett vatten för att rengöra stryksulan. Alltid tillämpa dessa blandningar med en trasa, trasa eller mjuk svamp och torka sedan järnet rent med vanligt varmt vatten. Sänk aldrig ner strykjärnet. Dessa blandningar och produkter kan också användas för att försiktigt rengöra yttre plasthölje av järn.

När du använder en järn renare, aldrig slipande kemikalier, stålull eller knivar. Du kan repa ner non-stick yta järn, som sedan kommer att uppmuntra ännu fler rester uppbyggd. Detta kommer att skada de järn-och eventuellt göra det obrukbart. Prova att använda bomull kompresser eller rengöringsmedel röret för att försiktigt rengöra ångöppningarna i stryksulan. Vissa personer har också haft framgång med hjälp av Mr Clean ® Magic Eraser ®.

För att rengöra behållaren, föreslår många att fylla behållaren med vinäger och sedan vrida järnet på och låter det ånga i några minuter. Du kan också köra järnet fram och tillbaka över en trasa medan ättika är ångande. Dumpa ättika ut och värma järnet med klart vatten igen en gång innan du använder den till järn. Om du behöver, kan denna process upprepas.

Om dessa metoder inte fungerar för dig, det finns kommersiella järn renare produkter tillgängliga. Dessa finns i disk-eller tvätt avsnitt i de flesta butiker. Vissa kan även köpas online eller via TV infomercials. Men många människor tycker att det är lättast att göra ett bra järn renare produkter från hemmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.