Vad är en tillfällig tabell?

Tillfällig bordet är en liten dekorativ bord. Denna term används allmänt till att omfatta saker som slut, bord lampa, bord soffa, soffbord, och så vidare. Utformningen och styling av en tillfällig tabell kan variera kraftigt, och många företag säljer tabeller i uppsättningar som syftar till att samordna både med varandra och med en befintlig konstruktion system. De flesta möbelaffärer säljer enstaka tabeller, och du kan också anpassade för en om du inte kan hitta en affär modell som uppfyller dina behov.

För att betraktas som en tillfällig tabell måste en tabell vara allmänt så liten att den inte har en oerhört praktisk användning, det är tänkt primärt för dekoration eller display. Ett litet köksbord därför inte skulle vara en tillfällig tabell, eftersom det är utformat som en plats att sitta ett äta, medan en stor soffbord skulle vara en tillfällig tabell, eftersom den används för att visa stora format böcker och kuriosa.

En väl placerad enstaka bord kan dramatiskt förändra ett rum. Sådana tabeller kan vara användbara för att visa artefakter från resor, som skulptur, korgar och diverse upphittade föremål. De kan också användas för att lyfta och visa lampor, en tillfällig tabell i slutet av en soffa till exempel, kan sätta en lampa i bekvämt räckhåll för en sittande läsare. När bordet stämmer överens med de befintliga inredningen, kan det förstärka tyst i rummet utan att dra uppmärksamheten till sig. I vissa fall kan en enstaka tabell kommer också med en låda eller hylla för ytterligare lagring, vilket kan vara mycket användbara.

De material som används för att göra enstaka tabeller variera. Du kan hitta dem i en rad olika träslag och metaller med inläggningar i trä, glas, keramik eller metall. Många företag gör tillfälliga tabeller som är avsedda att smälta in med ett specifikt tema, som Chippendale eller Mission stil möbler. Beroende på utformning, en tillfällig tabell kan vara mycket bräcklig, eftersom möbler beslutsfattare ofta bygger dem med smala ben och minimala över stärkande, så att de inte ser skrymmande.

Även enstaka bord kan vara bra och mycket användbart, försök att inte gå överbord med dem. För många små tabeller kan röran ett rum, vilket gör det svårt att navigera och ful. Om du tycker att du behöver mer utrymme att visa värdefulla objekt, överväga att inrätta en roterande display så att dina rum är inte överväldigad med föremål, gästerna uppskattar också den sorten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.