Vad är en murad öppen spis?

Masonry eldstäder är strukturer som skapas med hjälp av material som tegel, cementblock eller natursten. Byggandet av en murad spis inkluderar användning av någon form av bindemedel som hjälper till att hålla de enskilda komponenterna i den öppna spisen tillsammans. Gemensamma i skapandet av eldstäder i hela världen, fortsätter murverk eldstaden som skall ingå i byggandet av nya bostäder.

Nästan alla former av de traditionella eldstaden kan identifieras som en murad öppen spis. Beroende på utförande kan murverksmaterialet omfatta en eller flera typer av material. En murad öppen spis kan vara konstruerade huvudsakligen av tegel som har blivit botad och sköt, men behandlade för att en FA? Ade av stenar som fixeras med hjälp av cement och andra bindemedel. Stenarna kan vara slät och enhetlig eller vara en eklektisk blandning av former och storlekar.

I allmänhet är en murad eldstad skapats för att fungera som en värmealstrande källa inom hemmet. Som sådan kommer skorstenen delen av spisen vara utrustad med en influensa och andra mekanismer som gör att husägare att stänga spisen när enheten inte används, eller öppna influensa när spisen används. Medan murverk eldstaden är normalt avsett att fungera som en vedeldad spis, har många människor valt att installera gas jetplan i traditionella spisar och använda gas värmeelement eller stockar.

Även om många hem i dag inte är byggda med en murad öppen spis, är det en relativt enkel uppgift att lägga till denna funktion vid ett senare tillfälle. Dessutom är det möjligt att köpa modulsystem murade spis som enkelt kan installeras i hemmet, eller till och la till en uteplats som en värmekälla på en kylig kväll. Den modulära spis enheter kräver vanligtvis liten eller ingen montering och är billigare än att installera en fast murad öppen spis.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.