Vad är en dubbelkanylen Bath?

En dubbel slutade bad är ett bad som har utformats för att rymma badar vänd i båda riktningar. Normalt båda ändar av badet är identiska, och de är sluttande för att skapa stöd för ryggen, vilket gör den bekväm för badande att sitta och lounge i badet. När en dubbel slutade bad som pekar hål, de är placerade i mitten av badet. Många badrum leverans butiker säljer slutade dubbel bad, och de kan också beställas från specialitet tillverkare.

De material som används för att göra en dubbel slutade bada mycket kan varieras. Lackerad metall är det klassiska valet för baljor, men de kan också göras från porslin, akryl, plast, andra metaller, och ibland även trä. Typiskt dubbel slutade bad är åtminstone ungefär avlånga i formen, även om de kan ha särskilt utformade kurvor och divots syftar till att göra bad bekvämare och att skapa en önskad elegant utseende.

En fördel till dubbel slutade badet att den kan bekvämt säte två badande, som möter varandra över badvattnet. Vissa dubbel slutade bad faktiskt särskilt utformade för detta ändamål, och de görs extra långa för att säkerställa komfort. Tall badande söker ibland sådana baljor så att de kan sträcka ut sig helt i badet.

Dubbel slutade baden kan vara fristående eller byggas in i ett badrum, beroende på design och personlig smak. Bad utan pekar hål skall normalt vara placerad nära en vägg för att få tillgång interna VVS. Liksom andra baljor, dubbel slutade bad kan också omvandlas till duschar, genom att installera ett rack för att stödja ett duschdraperi och VVS ett rör och Duschmunstycket. I detta fall är en ventil typiskt inbyggt i VVS, tillåter människor att växla mellan bad och dusch så behövs.

Installera en dubbel slutade bad kräver inga speciella kunskaper utöver dem som krävs för att installera någon annan typ av badkar. Du bör noga överväga de potentiella platser för en dubbel slutade bad i ett badrum, men eftersom den centralt belägna kranar kan leda till en VVS gåta, eftersom de flesta badrum är konstruerade för att badet med kranar i ena änden av badkaret. Om du råkar vara att bygga ett badrum från grunden och du vill ha en dubbel slutade bad, låt rörmokaren veta så att han eller hon kan pejla på lämpligt sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.