Vad är en Zero Energy Home?

energisnåla hem är en revolutionerande teknik som syftar till att skapa hem som producerar lika mycket energi som de förbrukar. Grundtanken är att minska energiförbrukningen i hemmet med minst 50 till 70%. För att göra detta, den energisnåla hem använder solfångare och en låg effekt apparater.

Det finns en rad olika tekniker som används av energisnåla hem för att minska strömförbrukningen. Spektralt selektiv fönstren block solvärme på sommaren och behålla inomhus värme i kallt väder. En tankless, gasdrivna varmvattenberedare kommer att spara energi genom att bara värma vattnet när kranen är på.

Genomförandet av lysrör hela energisnåla hem bara använder två tredjedelar av makt normala glödlampor. Solar enheter i energisnåla hem står för en stor del av de energibesparingar. De solpaneler finns spola med takpannor och använda två kilowatt solcellsmoduler. Med hjälp av en inverter i garaget, vänder de sig diskret solens strålar till nätström. En display ger systemets eleffekt.

solkraft från dessa paneler inte bara mata energisnåla hem, det tjänar också det. Om panelerna genererar mer ström än hem kan använda överskottet rinner ut i verktyget s elnätet. Om hemmet ger mer energi i en månad än den använder, då räkningen för den månaden är noll. Den månatliga elräkning för en noll energi hem beräknas genom att subtrahera den mängd kilowatt hemmet själv har levereras från hur mycket makt att hemmet används från elnätet. Det är oftast över 50% mindre än traditionella energiräkningar, och kan gå ner till noll.

Tillägg av funktioner för att konvertera din bostad till en noll energi hem kan lägga till upp till 25. 000 dollar (USD) till värdet på ditt hus. Det finns särskilda rabatter och skattelättnader tillgänglig, särskilt i Kalifornien, där dessa bostäder blir allt mer populära. Noll energi husägare säga att funktionerna betalar sig på ungefär 12 år.

Cutting energikostnaden är det främsta syftet med dessa hem. År 2020 planerar Department of Energy har minska energikostnaderna till noll genom att bygga bostäder som kommer att använda cirka 70% mindre energi. Med den globala uppvärmningen och bristen på bränsle som inträffar runt om i världen, kan solvärmeteknik bli en nödvändighet snarare än ett önsketänkande idé.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.