Vad är en Wood garagedörrar?

En dörr trä garage är en av de mest populära typer av garageportar på marknaden. Även om det inte längre råder som bästa val i material för garageportar, råder det ingen tvekan om att många nyare garageportar använda trä och det finns fortfarande gott om äldre dörrar som finns. De flesta föredrar det estetiska en garageport, men det finns vissa nackdelar med trä garageporten också.

Fram till 1980-talet var skogen garageporten en gemensam standard för hushållen. Även andra typer av overhead garageportar hittat en nisch i kommersiella satsningar, de hade ännu inte fångats på bostadsmarknaden. Detta berodde främst på estetiken.

En dörr trä garage är nästan oslagbar i sin förmåga att tillhandahålla ett elegant utseende till framför ett garage. Detta är ytterligare exemplifieras av hur andra material som vinyl och stål, är gjorda för att efterlikna utseendet av trä. Från naturliga texturer till en mängd olika färger, kan trä garageporten erbjuder en rad ser ut.

Dörren trä Garaget har ett antal egenskaper som kan anses bra eller dåligt, men de måste tas i konto. Ett av dessa är vikten. Den trämaterial gör dörrarna mycket tung, vilket är en anledning till de ses så sällan på de kommersiella garage. En annan är livslängden. Andra material kan ta längre tid.

associerad med ett långt liv är den gradvisa försämringen att alla trä garageportar erfarenhet. Stål garageportar och annat material, inte har detta problem. Både röta och warping kan bli allvarliga problem. I vissa fall kommer garaget dörrpaneler behöver ersättas. I andra fall kan en fullständig ersättning av den överliggande garageporten vara den bästa lösningen.

En annan faktor att beakta är kostnaden. I genomsnitt kostar en trä garageport cirka 20 procent mer än en ståldörr av samma kvalitet. Detta beror dock på en rad olika faktorer. Ståldörrar har en mängd olika mätare och alternativ isolering. Denna jämförelse är två lägre-end modell dörrar i trä och stål.

kostnad, medan kanske inte en viktig faktor, är ingen liten fråga, särskilt med tanke på konsumenten betalar mer pengar för en dörr med en kortare livslängd. Men för dem som gillar utseendet och flexibilitet av trä, kan det vara ett lätt beslut att göra. I slutändan, trots brister, är det därför trä garageportar är fortfarande relativt populär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.